Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 21 декември.Ще направим

Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 21 декември.Ще направим ...

Новините: Най-важното за деня, 21 януари

Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 21 декември.

Ще направим предложение да бъде удължена епидемичната обстановка с 3 месеца. Това заяви здравният министър проф. Костадин Ангелов, който бе изслушан в парламентарната здравна комисия.

Англия управляваха по-лошо кризата у нас и оставиха до последно училищата да работят, за разлика от нас, макар и ние да реагирахме по-късно, отколкото мисля, че трябваше. Това заяви математикът Лъчезар Томов.

Снимка, на която се вижда хижа "Пършевица" до едноименния ски център в местността Каличина бара на Врачанския балкан, с шосе, заграден имот и знак "Забранено влизането на моторни превозни средства" пусна във Facebook фотографът Калин Мицев от Враца с текст: "Зоров си е заградил и лична улица вече. Честито".

Ако изборите бяха днес, седем са формациите, които имат изгледи да са в Народното събрание, като за две от тях кампанията ще е решаваща. С 22,9% от онези, за които може да се очаква да гласуват, ГЕРБ и СДС са на първо място, следвани от БСП с 19,2%, показват данните от моментна снимка към средата на януари на "Галъп интернешънъл".

Софийската районна прокуратура е образувала досъдебно производство за унищожаване или повреждане на ипотекирано или заложено имущество във връзка със строежа на новата сграда на "Нова телевизия". Причината е разрушена сграда, която е била възбранена в полза на държавата. На нейно място инвестиционния холдинг на братя Домусчиеви "Адванс пропъртис" строи новите офиси на "Нова телевизия", съобщава "Капитал".

Каква опасност представлява за България новият британски вариант на коронавируса B117? А южноафриканският вариант B1351? А бразилският P1? Обширен материал в англоезичната версия на авторитетното германско списание Spiegel предизвиква силна тревога.

Витаги съм бил привърженик на по-крайните ограничения и ви казах и преди, че училищата трябва да бъдат затворени. Не ме послушаха и това костваше немалко човешки животи. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов по БНТ.

Източник: actualno.com