Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 20 януари. Масовото

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 20 януари. Масовото
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 20 януари

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 20 януари.

Масовото имунизиране против ковид в България евентуално ще стартира през април, откакто през март се получат останалите количества от имунизациите. Това сподели в ефира на bTV основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев.

По мотив негодуванието на хотелиерите и ресторантьорите, здравният министър Костадин Ангелов съобщи във Велико Търново: " Във война сме, а една война не се печели с дебелоглав.

С 93 “за ”, 9 “против ” и 42 “въздържали се ” и без спор депутатите одобриха на първо четене план на Министерски съвет по закона против изпирането на пари.

Днес висшите чиновници на Европейския съюз показаха облекчение, че още веднъж ще имат " другар в Белия дом, когато Джо Байдън замести Доналд Тръмп ", цитира Агенция Франс Прес.

Призовавам Бойко Борисов да подкара персонално фадромата и да събори летния сарай на Ахмед Доган на плаж " Росенец ". Това сподели ръководителят на " Да България " Христо Иванов пред публицисти.

С четири анекса от 15 декември 2020 година, оповестени на 14 януари 2021 година, Българска организация за сигурност на храните (БАБХ) е удължила периодите на всички настоящи контракти за неутрализиране на скотски боклуци, подписани през 2018 година с фирмите-изпълнители " Син кръст 2016 " ООД (с ново име от 12 октомври 2020 година " ИДДД Логистик " ЕООД) и " Еко БГ – СЖП " ЕООД.

Честно казано в края на предходната година бях с доста оптимистично въодушевление – имаше изкривяване на кривата, имаше вести за повече от една ваксина. Но идват тревожни вести от Англия, от Испания, от Германия – не можем да си затваряме очите. Това съобщи зам.-директорът на „ Пирогов ” проф. Николай Габровски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР