Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 19 октомври. Аз

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 19 октомври. Аз
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 19 октомври

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 19 октомври.

" Аз съм по – скоро разтревожен от това по какъв начин сътрудниците ми работят. " Така отговори на въпроса не е ли необичайно спокойствието, което демострира здравният министър на фона на обезпокоените гласове на лекари във връзка разпространяването на ковид и положението на здравната система у нас - проф. Асен Балтов - началник на Пирогов и член на НОЩ, пред Нова тв.

Учениците от " 8 г " клас в Първо приблизително учебно заведение " Св. Седмочисленици " в Търговище отхвърлят да учат присъствено, с цел да не заразят учителите си, откакто през миналата седмица за два дни с COVID-19 си отива тяхната класна ръководителка. Историята споделя Dariknews.

След два поредни месеца на динамичност в електоралните настройки, през октомври се регистрира стабилизация в данните. Не се следи основна разлика в оценката за работата на Народното събрание, държавното управление и президента. Половината българи са на мнение, че не би трябвало да се възвръщат ограниченията против разпространяването на COVID-19.

Убеден съм, че в случай че не беше отишъл в болничното заведение, той щеше да бъде жив. Затова желая да дам кураж на всички хора да си търсят правата. Най-малкото не е обърнато внимание на негови многократни позвънявания до незабавното поделение. Това повтори Иван Денев, татко на трагично умрелия 19-годишен Христо Денев, чиято публична диагноза за гибелта е COVID-19.

В разгара на предизборните диспути сред Доналд Тръмп и Джо Байдън има една тематика, която не намира място под прожекторите – тематиката за енергетиката.

36 леки коли с планирана стойност 2 милиона лв. с Данък добавена стойност купува Министерството на защитата. Две от тях би трябвало да са лимузини, излиза наяве от съобщение в Централизираната автоматизирана осведомителна система " Електронни публични поръчки ".

Страните кандидатки остават затънали в съревнование от предишното и нерешени двустранни въпроси. След като позволи въпроса за името с Гърция, която години наред задържаше началото на договарянията за разширение, в този момент Северна Македония е изправена пред нов спор със прилежаща България поради езика и историята.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР