Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 11 август. БОЙКО

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 11 август. БОЙКО
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 11 август

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 11 август.
БОЙКО БОРИСОВ ОТ ДЖИПА: ВЗЕЛ СЪМ ВАЖНИ РЕШЕНИЯ ЗА СТРАНАТА, А ХРИСТО ИВАНОВ ДА съдебна експертиза ПОГЛЕДНЕ В ОГЛЕДАЛОТО
Премиерът Бойко Борисов още веднъж сподели, че няма никакво желание да подава оставка. Той съобщи по време на следващата си обиколка с джип (този път по строящата се автомагистрала " Европа " ), която се излъчваше директно в профила му във " Facebook ".
НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА: С ПЛАНОВЕ ЗА МАСКИ, ШЛЕМОВЕ И ВЪПРОСИ ЗА ОТПУСК ЗА РОДИТЕЛИТЕ ПРИ КАРАНТИНА
Започваме септември присъстване, с оптимално съблюдаване на отдалеченост, стерилизация, дисциплинираност. Ще се стараем обособените паралелки да не се срещат. Това съобщи шефът на 51-во учебно заведение „ Елисавета Багряна ” Асен Александров, който разяснява експертна среща в МОН. Какъв скандал имаше преди години с него, припомнете си ТУК!
ХРИСТО ИВАНОВ: ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НИ ЗА РЕФОРМИ В ПРОКУРАТУРАТА НЕ СА АНТИКОНСТИТУЦИОННИ (ВИДЕО)
Във видеообръщение на страницата си във Фейсбук, снимано пред постройката на Висшия правосъден съвет, водачът на „ Да, България “ и съпредседател на „ Демократична България “ Христо Иванов отговори на декларацията, която през вчерашния ден е приела прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет.
Висш съдебен съвет ДА ОСВОБОДИ ГЕШЕВ, СЛЕД КОЕТО ДА съдебна експертиза РАЗПУСНЕ, ПОИСКА АДВОКАТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ
В своя позиция от фондация ”Български юристи за правата на индивида ” упорстват за неотложно привикване на съвещание на Висшия правосъден съвет, на което да стартира процедура за освобождение на основния прокурор Иван Гешев, както и след това 20 членове на Висш съдебен съвет да се отдръпват.
ГЕРМАНСКИ АНАЛИЗ: ЛИЦЕМЕРИЕТО НА Съединени американски щати ЗА " СЕВЕРЕН ПОТОК 2 " Е БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО
Заплахите за наказания, отправени от трима американски сенатори, водени от Тед Круз, против фериботното пристанище Засниц са пестник в лицето на европейците. Реакцията на Брюксел и Берлин на тази последна провокация от страна на Съединени американски щати обаче беше изненадващо сдържана.
Комисия за защита на конкуренцията ПРОВЕРЯВА ЗАЩО ВНЕЗАПНО СПРЯХА ГРУПОВИТЕ ТЕСТОВЕ ЗА COVID-19
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) инициира инспекции в огромните лаборатории, с цел да откри за какво ненадейно бяха спрени груповите PCR-тестове по метода на пуловете. Това излиза наяве от известие на Комисията.
КАКВО съдебна експертиза СЛУЧВА В СЕМЕЙСТВОТО НА ЕРДОГАН?
Проблеми в семейство Ердоган. Турският президент желае да анулира Истанбулската спогодба. Но дребната му щерка Сюмейе е срещу. Отношенията в семейство Ердоган надалеч не са съвършени, отбелязва Deutsche Welle.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР