Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 10 август. ЗАЩО

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 10 август. ЗАЩО
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 10 август

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 10 август.
ЗАЩО ИМЕТО НА МАДЖО съдебна експертиза ПОЯВИ В ЖИВО ВКЛЮЧВАНЕ НА ХРИСТО ИВАНОВ? (ВИДЕО)
Докато водачът на " Да, България " Христо Иванов протестираше към палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше онлайн във Фейсбук, към него се доближава човек, който желае да се снима с него.
ДВАМА ГАРДОВЕ ОТ НСО СА УВОЛНЕНИ ДИСЦИПЛИНАРНО ЗАРАДИ СЛУЧАЯ В „ РОСЕНЕЦ “
Шестима чиновници на Националната работа за защита (НСО) са глобени дисциплинарно, поради установени пропуски при осъществяване на служебните им отговорности на 7 юли 2020 година в региона на парк „ Росенец “, Област Бургас.
БОРИСОВ: И АЗ ИСКАМ ОСТАВКАТА НА РАДЕВ (ВИДЕО)
Барикадите и палатковите няма да бъдат отстранени със мощ. Това съобщи в Хасковско министър председателят Бойко Борисов, който бе на посещаване в региона по отношение на пожарите.
ИМА ОПАСНОСТ ОБЩИНСКИ БОЛНИЦИ ДА ЗАТВОРЯТ ВРАТИ, АЛАРМИРАТ ОТ СДРУЖЕНИЕТО ИМ
Нещата в общинските лечебни заведения не са положителни нито кадрово, нито финансово. Има заплаха някои лечебни заведения да затворят поради неналичието и на двете. Това предизвести в предаването " Преди всички " по БНР доктор Неделчо Тотев, ръководител на Сдружението на общинските лечебни заведения.
ДА съдебна експертиза СТРОЯТ ТРОТОАРИ, А НЕ МАГИСТРАЛИ, ПРЕПОРЪЧВА СИМЕОН ДЯНКОВ
Трябва да сме подготвени за обществено доста тежка есен и доста тежка зима, даже без митингите. Ако няма мощна обществена политика в този момент, рецесията ще е доста, доста по-тежка, в сравнение с видяхме пролетта, тъй като хората нямат запаси. За това предизвести в изявление за БНР някогашният финансов министър Симеон Дянков.
КАКВО ИКОНОМИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО ЩЕ ОСТАВИ COVID-19 НА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ?
Развитите страни към този момент похарчиха големи суми за оказване на антипандемична помощ на семействата, както и на дребните и междинните предприятия. Според икономистите в изискванията на сегашните ниски лихви държавният дълг ще се задържи на доста по-високо равнище, в сравнение с в предишното.
" АФИС ": ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ ИСКАТ ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ
Половината българи поддържат концепцията за предварителни парламентарни избори. Това сочат данните от национално представително изследване на организация „ Афис “, направено в интервала 3-5 август 2020 година Интервюирани по телефона са 1200 пълнолетни български жители.
ЕМИЛ ДИМИТРОВ: НЯМА ДА ИМА БЕТОН И АСФАЛТ ПРИ РИЛСКИТЕ ЕЗЕРА
Няма бетон, няма асфалт и казусът с джиповете ще бъде трайно решен. Това сподели екоминистърът Емил Димитров в изявление по Българска национална телевизия, запитан дали има асфалтирани пътеки, багери, трошляк в Рила, след спречкването му по тематиката с премиера.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР