Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 26

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 26
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 26 ноември

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 26 ноември.

Продължават договарянията за политиката, която ще води бъдещия кабинет. Днес " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Демократична България " разискват обществената политика.

Европейските страни всеобщо започнаха да затварят границите си за Южна Африка поради записания там по-опасен вид на COVID-19.

От самото начало на към този момент 32-годишния „ преход “, както към момента се назовава най-новата ни история след 1989 година, на процедура е имало единствено две еднопартийни държавни управления.

Актуалната епидемиологична конюнктура се усъвършенства, както във връзка с заболеваемостта, по този начин и с приетите в болница, и със смъртните случаи, сподели Стойчо Кацаров на конференция. Вероятно на следващия ден ще излезем от тъмночервената зона, предвижда той. Успяхме да пречупим тази вълна преди всичко поради нашите сънародници, които възприеха концепцията за зеления документ.

Още едно тяло на умрял човек е намерено в изгорелия рейс на автомагистрала " Струма ". Това удостовери за Actualno.com заместител основният прокурор и началник на Националната следствена работа Борислав Сарафов.

Мигащият зелен сигнал на светофара се появява пробно преди няколко години у нас. Първо е въведен в столицата, а по-късно и в най-големите регионални градове като Стара Загора, Варна и Пловдив. Целта е да се направи инспекция дали въвеждането му ще понижи злополуките по пътищата. Мигащата зелена сигнализация съумява да се наложи и огромна част от водачите привикват с нея и я възприемат като естествена и потребна мярка.

Освен частните учебни заведения, в общинските и държавни учебни заведения никой няма право да събира пари за проби. Борбата е да осигурим проби за всички възпитаници. В това увери служебният учебен министър акад. Николай Денков в ефира на Българска национална телевизия.

 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР