Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 22

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 22
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 22 юни

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 22 юни.

6+1 обединения в идващото Народно заседание. Минимална отдалеченост сред ГЕРБ-СДС и „ ИТН “. Това демонстрират данните от национално представително изследване на Изследователски център “Тренд ”, извършено от 11 до 18 юни по поръчка на “24 часа ”.

София е станала по-скъп за живеене и работа град, като се изкачва с 15 места от 2020 година – от 180-о на 165-о, съгласно изследване на световната консултантска компания Mercer за разноските за живот, представена от БНР.

С новата стратегия " Възраждане " страната активизира 2,5 милиарда лв. капитал, който да стигне до дребните и междинни компании. Това сподели пред публицисти през днешния ден министърът на финансите Асен Василев, който показа дружно с икономическия министър Кирил Петков новата стратегия за поддръжка на компаниите.

По време на нацистката окупация на Крим във Великата отечествена война лекарите на Хитлер са опитали върху военнопленници и цивилни руски жители – изрязвали са бъбреци и кръвоносни съдове на хората, източвали са кръв за ранените немски военни. За това свидетелстват архивни материали, разкрити от отдела на ФСБ за Република Крим и Севастопол, с които РИА Новости се е срещнал.

Само 10% от ромското население у нас е имунизирано против COVID-19, регистрираха здравните власи. А главната причина е дезинформацията, че " някой ще ги чипира, ще ги наблюдава по този метод, ще ги стерилизира и прочие ". Това съобщи Христо Николов, здравен медиатър в РЗИ-София.

„ В България лекарите са една от главните прослойки, която не убеждава и е песимист във връзка с имунизирането. Лекарският съюз би трябвало да стегне редиците си. Недопустимо е в лекарското съсловие да има единствено 20% имунизиране. “

Българите са подготвени да платят повече за жилища в влиятелни квартали с огромни пространства в тях, с повече и по-луксозни елементи при довеждане докрай на общите елементи и пространството към постройките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР