Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 17

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 17
Коментари Харесай

Новините: най-важното за деня, 17 юни

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 17 юни.

„ ИТН “ и ГЕРБ-СДС са с безусловно изравнени позиции за предварителните избори на 11 юли, сочи изследване на „ Галъп интернешънъл болкан “, направено по поръчка на Българското национално радио (БНР).

Върховна административна прокуратура (ВАП) е прекратила формираната по сигнал на Антикорупционния фонд (АКФ) кореспонденция за вноса на китайски маски с компрометирано качество на стойност 1,6 млн. евро, импортирани от Министерството на здравеопазването (МЗ) през 2020 година, без да извърши инспекция на обстоятелствата.

Не съм сюрпризиран от записания случай на индийския вариант на COVID-19 у нас. Това сподели служебният министър доктор Стойчо Кацаров, разяснявайки информацията за пациент от Плевен, при който е изолиран „ Делта “ разновидността на ковид, съобщи БГНЕС.

Република Северна Македония за нас е най-важната близка другарска страна. И развиването на нашите двустранни връзки за нас е от изключителна значимост.

Министър-председателят на България Стефан Янев се срещна с премиера на Република Северна Македония Зоран Заев в Министерския съвет. Двамата държавни ръководители организираха диалог на четири очи, последван от пленарно съвещание на двете делегации.

" Градус " завежда пет обособени желае против Светослав Илчовски, оповестиха от компанията. Те са за милиони левове и са свързани с изказванията на Илчовски пред краткотрайната парламентарна комисия по проверката.

Ваксинационна акция ще предизвиква българите да се ваксинират против COVID-19. Това стана ясно на брифинг след срещата сред здравния министър доктор Стойчо Кацаров и европейския комисар по въпросите на опазването на здравето и сигурността на храните Стела Кириакиду.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР