Редакционният екип представя по-важното от днешния ден накратко. Комисията за противодействие

...
Редакционният екип представя по-важното от днешния ден накратко.
Комисията за противодействие
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 8 декември

Редакционният екип показва по-важното от днешния ден в резюме.

Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) разгласява през вчерашния ден всички заявления на народните представители от 44-ото, 45-ото и 46-ото Народно заседание.

Преговорите за сформиране на съдружно държавно управление сред " Продължаване смяната ", " Демократична България ", Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ реализираха освен съгласие за доста цели по браншове, а скоро се чака да бъдат изчистени и кадровите въпроси за това коя партия кое министерство ще получи.

Неморално и правно недопустимо е народните представители да търсят комфорт и привилегия за себе си, сподели юрист Александър Кашъмов за Actualno.com, по отношение на това, че зеленият документ няма да важи за депутатите в Народното събрание.

" При непринудено зародило мероприятие решението за потребление на физическа мощ и помощни средства се взема от старшия на наряда или най-старшия по служба чиновник от пристигналите на място чиновници с полицейски пълномощия, до идване на чиновник на СДВР/ОДМВР, на който са делегирани пълномощия по непосредственото управление на силите ". Това написа в план за допълнение на настояща разпоредба, препоръчан от служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

Изслушването на служебния министър на културата Велислав Минеков за дейностите му във връзка с вестник " Труд " станаха мотив за кавги в Народното събрание. Припомняме, че той беше извикан по искане на парламентарната коалиция ГЕРБ-СДС откакто полиция влезе в редакцията на медията, тъй като тя не я напуща, а съгласно Министерството на културата е неточен хазяин.

Запечатването на редакцията на вестник " Труд " - спор за неплатен наем или просто мотив за принуда против свободата на словото? И двете тези откриха своите последователи в спора сред изданието и Министерството на културата (МК).

На 7 декември, Председателски съвет в Народното събрание реши зеленият документ да не важи за депутатите, когато са на работа. Справедливо ли е това решение съгласно самите депутати? Actualno.com беседва с народни представители от разнообразни парламентарни групи.

Това, което има значение, е, че желая да поема контрола като министър-председател и Асен Василев да е вицепремиер и финансов министър, който да носи отговорност за енергетиката и стопанската система – един тип " супер министър ". Така водачът на „ Продължаваме промяната “ (ПП) Кирил Петков дава отговор на влиятелното немско издание Der Spiegel при въпрос, че в договарянията за управническа коалиция Политическа партия смята за допустим сътрудник Българска социалистическа партия.

Малките електрически коли E.Go имат голям проблем и би трябвало да изтеглят създадените си транспортни средства от юни 2019 до юни 2020 година. Причината са редица повреди в колите, написа немското издание automobilwoche.de.

Разбрах, че с цел да не бъда разпален (запалена е къщата на казващия, че е жертва), това ще ми коства 30 000 лева Осигурих парите и ги предадох на юрист, който след седмица трябваше да се срещне с Иван Гешев в Гърция. Въпреки това, къщата ми беше запалена и следствието още веднъж беше против незнаен причинител. Това съобщи водачът на гражданско придвижване " БОЕЦ " Георги Георгиев. Думите, изречени от Георгиев, са на някогашен млекопроизводител, също на име Георги Георгиев в предаването на Люба Кулезич " Честно казано " по Евроком.

Една компания, която се е самоопределила като най-голямата компания в България, която е на фондовите тържища и така нататък, която е стъпила в енергетиката доколкото разбирам, е завела дело, като дефинира финансовия си интерес на стойност 1 000 000 лв. против уеб страницата за проверяваща публицистика " Биволъ ". Това заяви юрист Александър Кашъмов.

Анди Гарсия слуша по какъв начин махленски музикант свири пред Народния спектакъл в София. Докато се разхожда из нашата столица, вниманието на 65-годишния прочут артист е привлечено от осъществяването на известната мелодия от кино лентата " Кръстникът ", с който придобива известност през 90-те години.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР