Редакционният екип на ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на

...
Редакционният екип на ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 25 март

Редакционният екип на ви показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важното от днешната неделя (25 март).

Фейсбук е крадял персоналните данни на своите консуматори даже и посредством игрите, твърди някогашният управител на компанията Санди Паракилас, добавяйки, че профилите в обществената мрежа съставляват " артикули, които всекидневно се продават ".

Брюксел изиска от Фейсбук по-нататъшни пояснения за приключването на персонални данни на потребителите на обществената мрежа. Еврокомисарят Вера Йоурова разгласи " сурови ограничения " във връзка с обществената мрежа, която се оказа забъркана в скандал с персоналните данни на потребителите.

Ден преди срещата на върха Европейски Съюз – Турция на следващия ден във Варна турският президент Реджеп Ердоган съобщи, че няма да допусне Западът да го поучава и няма да отстъпи пред европейските водачи.


Движение за права и свободи ще подаде сигнал в прокуратурата за обществено изказване на наблюдаващия прокурор по така наречен „ дело против имамите”, в което се основава етническо и верско опълчване. Това стана ясно от думите на ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Три деца и жена починаха при пожар в търговски център в съветския град Кемерово. Пострадали са още 26 души, които са откарани в лечебни заведения. Евакуирани са над 100 гости.



Концесионерът на находище " Побит камък " край Нови хан – " Ватия холдинг " АД, се отхвърля от добива на кварцов пясък до реализиране на съглашение сред спорещите страни.


Налагат се предварителни избори след всички нелепости, които вършат ръководещите. Това сподели заместник-председателят на Българска социалистическа партия Антон Кутев пред публицисти преди Пленума на партията.

Германските управляващи задържаха някогашния водач на Каталуния Карлес Пучдемон при прекосяване на границата. Това заяви юристът на политика Жауме Алонсо Куевиляс в Тwitter.


В Южна България има региони със 100% провали по реколтите от кайсия, праскова, бадем и слива поради ниските температури. Това сподели в изявление доцент доктор Сава Табаков, учител в Катедрата по зарзаватчийство в Аграрния университет в Пловдив.

Италианският министър председател Паоло Джентилони публично подаде оставка довечера след конституирането на новия парламент. Джентилони обаче ще продължи да извършва настоящите отговорности до съставянето на ново държавно управление.

Труповете на 15 мъже бяха открити в зарязан камион на шосе в западния мексикански щат Мичоакан, оповестиха от полицията.


Жители на столичния квартал " Орландовци " излязоха на митинг с искане да се вземат ограничения против прекосяването на тежки камиони и коли с висока скорост през квартала им, съобщи " Нова телевизия ".

Увеличава се броя на британците, разочаровани и ядосани от резултата на референдума за Brexit, които напущат Англия в търсене на по-добро бъдеще за тях и децата им, написа английският вестник The Guardian.

Индийската организация за галактически проучвания /ИОКИ/ отсрочи от април за октомври изпращането на Луната на безпилотната задача " Чандраян-2 " с дребен луноход на борда.

Днес влиза в действие лятното разписание на летище София с постоянните полети до словенската столица Любляна. Те ще се извършват три пъти седмично.

Космическата компания Спейс Икс и производителят на електрически коли Тесла Мотърс закриха профилите си в обществената мрежа Фейсбук.



Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР