Редакционният екип на ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на

...
Редакционният екип на ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 19 март

Редакционният екип на ви показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важното от днешния понеделник, 19 март.
ПУТИН ПОЛУЧИ ПОДКРЕПАТА НА НАД 55 МЛН. РУСНАЦИ, НЕ ЗАБРАВИ ДА ГОВОРИ И ЗА СКРИПАЛ
Новият президент на Русия Владимир Путин продължи да усилва преднината си, откакто към този момент съвсем всички протоколи от изборните секции са към този момент преброени.
ЗА РУСИЯ С И БЕЗ ЛЮБОВ - КОМЕНТАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ
За Русия беше показателно да остави визитната си картичка в тази ситуация " Скрипал " – че не не помни, въпреки да забавя, че може да прави каквото си желае и да се ускори присъединяване в президентските избори. Това съобщи един от някогашните ни топдипломати Стефан Тафров в коментар за обстановката в Русия.
СИДЕРОВ: ИЗБОРИТЕ В РУСИЯ СА ДОБЪР ПРИМЕР, МНОГО СТРАНИ МОГАТ ДА съдебна експертиза УЧАТ
Изборите в Русия са добър образец, от който доста страни могат да се учат. Това написа във водачът на " Атака " Волен Сидеров във Фейсбук.
20 БЪЛГАРИ СА РАНЕНИ ПРИ АВТОБУСНА КАТАСТРОФА В ЕГИПЕТ
20 български жители са потърпевши при автобусна злополука през днешния ден (19 март) в Южен Египет, оповестиха от Министерството на външните работи (МВнР).
БОРИСОВ ЗА ДУПКИТЕ Пожарна охрана ПЪТИЩАТА: ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА
Противодействието на битовата престъпност и положението на републиканската пътна мрежа в края на зимния сезон бяха главните тематики на оперативно съвещание на държавното управление, свикано през днешния ден (19 март) от премиера Бойко Борисов.
ПРОУЧВАНЕ: БЪЛГАРИТЕ ХАРЕСВАТ НАЙ-МНОГО БОРИСОВ, КАРАКАЧАНОВ И НИНОВА
ГЕРБ печели поддръжката на 21,1% от всички пълнолетни български жители, а Българска социалистическа партия остава на втора позиция с 18,4%.
ДИМОВ: СОБСТВЕНИКЪТ НА " ЮЛЕН " Е ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ, КОЕТО СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ
Тази политическа интензивност ще продължи до изброите. Това си една политическа акция. Както се съобразихме в Трън и Генерал Тошево, по този начин ще се съобразим и в този момент в границите на българското и европейско законодателство. Това съобщи за следващ път министърът на околната среда и водите Нено Димов по проблема " Пирин ".
ЗАМ.-ЗДРАВЕН МИНИСТЪР ОПИСА ЕДНО КЪМ ЕДНО КАК съдебна експертиза ПРАВИ СХЕМА ЗА ТОЧЕНЕ НА ПАРИ
Законът изрично не разрешава в една болница да се отваря ново лечебно заведение, което има същата активност, каквато се извършва и в болничното заведение, акцентира Ненков.
ИМА ЛИ ПЛАСТМАСОВИ ЧАСТИЦИ В БУТИЛИРАНАТА ВОДА У НАС?
Ефектът на микропластмасата върху човешкия организъм занапред ще се открива. Данните обаче демонстрират, че потреблението на бутилирана минерална вода пораства с всяка минала година.
АФРИН ПАДНА: ПРОТУРСКИТЕ БОЙЦИ ГРАБЯТ ИМУЩЕСТВОТО НА КЮРДИТ Е
Турската войска и съюзните ѝ формирования от ислямистката организация " Свободна сирийска войска " (ССА) влязоха в административния център на кюрдския анклав Африн в Северозападна Сирия. Кюрдите не са отказали проведен отпор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР