Редакционният екип на ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на

...
Редакционният екип на ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 15 юли

Редакционният екип на ви показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на новинарските акценти от днешната неделя, 14 юли.

Правителството обезпечава нужния запас за придобиването на бойните самолети F-16 Block 70. Това става посредством план на Закона за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2019 година, оповестиха от пресслужбата на Министерски съвет. Кабинетът ще упорства да се усили размерът на разноските по бюджета на Министерството на защитата за 2019 година с 2,1 милиарда лв. поради закупуването на изтребителите.
ОТ Национална агенция за приходите ИЗТЕКЛИ ДАННИ ЗА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ И ФИРМИ, ДАНС РАЗСЛЕДВАТ СЛУЧАЯ
До инспекцията се стигна, откакто по-рано денем на електронната поща на избрани медии бяха изпратени файлове, за които се твърди, че са на Министерството на финансите. Данните съдържали ЕГН-та, имена и приходи. По информация в някои електронни медии, течът е дело на анонимни хакери, които са разпратили през съветски имейл сървъри масив от 57 папки.

До 4 милиона ще се стопят българите до 2100 година, а популацията ще застарява от ден на ден, демонстрират прогнозите на " Евростат ". Отрицателната наклонност е регистрирана и тази година, написа в. 24 часа.

Строителството на " Турски " поток през България ще се забави, откакто Върховният административен съд дефинитивно забрани на " Булгартрансгаз " да подмени строителя на продължението на " Турски поток " през българска територия. " Булгартрансгаз " трябваше да подпише контракт със обвързваното с съветската ТМК обединяване " Газово развиване и уголемение в България ". Подписването няма са стане, до момента в който не завърши разногласието за отстраняването на саудитския консорциум " Аркад ". А определението на съда удостоверява решението на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), която анулира решението на " Булгартрансгаз " да подмени " Аркад " като строител на " Турски поток " през българска територия.

Ситуацията е извадена напълно от подтекста на случилото се. Това съобщи Иван Тодоров, шеф на четиризвездния хотел " Бест Уестърн " в Слънчев бряг, който се прочу със скандал с израелски туристи – дами.

Човечеството е на прага на въвеждането на 5G връзката. Това е технология, надграждаща 4G скоростта, която използваме сега на мобилните ни устройства. 5G е петото потомство мобилна мрежа. Всъщност 5G, както и 4G/LTE преди този момент, е развиване в технологията, употребена от радиостанциите в продължение на повече от 100 години. 5G мобилната мрежа към този момент беше пусната в някои градове в Обединеното кралство и е докара до голям брой въпроси по отношение на това дали новата технология съставлява риск за здравето.

Руски академик възнамерява да сътвори генетично модифицирани деца. Той към този момент даже е намерил родители, искащи да вземат участие в опита, написа немското издание Süddeutsche Zeitung.
Генетикът Денис Ребриков е разкрил пет двойки, които са подготвени да вземат присъединяване в опита незабавно, откакто получи утвърждение от съветските управляващи. Това е декларирал самият той в изявление за New Scientist.

Прочулият се и поради някогашния вътрешен министър Цветан Цветанов доктор Михаил Милатович дефинитивно осъди прокуратурата поради набеждаване за ликвидиране на новородено. Лекарят е от Горна Оряховица, а така наречен случай с " бебето от фризера " стана доста известен, откакто Цветанов чете записи от специфични разследващи средства от пленарната естрада.

Злополучният транспортен план в Пловдив в частта си за електронната система за таксуване продължава да ражда вести, вместо да издава билети и карти. Последната е, че тримата огромни превозвачи в напълно частния градски превоз в Пловдив предизвестиха през днешния ден напълно съществено, че някоя близка заран от гаражите им може да не излезе нито един рейс заради простата причина, че няма гориво.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР