Редакционният екип на ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на

...
Редакционният екип на ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 16 август

Редакционният екип на ви показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важните акценти от днешния 16 август, четвъртък.
БОЙКО БОРИСОВ: НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ШЕФКАТА НА ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР
Нека да преодолеем рецесията, да си довършат работата, да изчакаме още 4-5 дни, и там ще създадем промени, съобщи министър председателят в Шумен.
ШОФЬОРИТЕ СЪС ЗАСТРАХОВКА В " ОЛИМПИК " НЯМА ДА БЪДАТ ГЛОБЯВАНИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ
Това съобщи на брифинг основен контрольор Росен Рапчев от Национална полиция, до момента в който двама специалисти - редседателят на Асоциацията на потърпевшите при произшествия Владимир Тодоров и Борислав Богоев, някогашен заместник-председател на КФН, са безапелационни: КФН " ПРОСПАЛА " СРИВА НА " ОЛИМПИК "
ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ ЗА БОЛНИЦИ съдебна експертиза ХАРЧАТ БЕЗ ЛИМИТИ
Почти една четвърт - 23% от бюджета на здравната каса за болнична помощ, се харчи отвън прословутите предели, от които се оплакват всички лечебни заведения, сочи информация на НЗОК.
ЛИЧНАТА ИСТОРИЯ НА ЕДИН ГЛАДУВАЩ ДИСИДЕНТ (ВИДЕО)
На 12 юни Николай Колев-Босия разгласи началото на гладната си стачка с декларация, с която изиска оставката на министъра на превоза Ивайло Московски и разформироване на Народното събрание.
НЯМА ОПАСНОСТ ЗА ПЛАЖУВАЩИТЕ В СОЗОПОЛ СЛЕД РАЗЛИВА НА МАЗУТ ОТ ПОТЪНАЛИЯ КОРАБ
Към днешна дата няма заплаха за туристите и за сезона, пробойните са запушени, увери екоминистър Нено Димов.
ЕКСПЕРТ: ВСИЧКИ СЪОРЪЖЕНИЯ НА Автомагистрала " ХЕМУС " - МЕЖДУ ТУНЕЛ " ВИТИНЯ " И ВТОРИЯ ТУНЕЛ, СА ЗА РЕМОНТ
Това сподели инж. Петър Кичев от Камарата на инженерите. Специалистът обърна внимание на виадукта край Бебреш. Според него оголени арматури и паднали бетони, каквито се виждат на този мост, са неприемливи. При съществуването на такива проблеми, те би трябвало да бъдат затворени.
ЕДНА ГОДИНА БЕЗ НИКОЙ ДА Ѝ ПРЕЧИ, АПИ НЯМА ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПЪТЯ БЕЛИЦА-ЗАГРАЖДЕН
На 11 септември предходната година Агенция " Пътна инфраструктура " разгласи инженерингова поръчка за третокласния път Белица – Загражден в Смолянско и до през днешния ден няма определен реализатор.
ПОПУЛИЗМЪТ НА СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ В ИТАЛИЯ СРУТИ МОСТА " МОРАНДИ " - БУКВАЛНО
Кой е отговорен за една от най-големите инфраструктурни нещастия в Европа – тази с моста " Моранди " в Генуа, която лиши живота на 39 души (досега толкоз са доказаните жертви)? Този въпрос към момента няма изцяло съответен отговор, само че корените на нещастието личат. През 2014 година създателят на лявото популистко придвижване " Пет звезди " - артистът Бепе Грило, категорично разяснява тематиката, като споделя, че изказванието, че мостът ще падне в границите на 10 години, е " приказчица ".
ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ И ПОВЕЧЕ СЪВРЕМЕННИ АВТОРИ В НОВИТЕ УЧЕБНИ ПРОГРАМИ ЗА XI И XII КЛАС
Новият предмет гражданското обучение е ориентиран освен към практическа ориентировка на учениците за актуалната демократична страна, разделянето на управляващите и структурите, само че и към тяхното осмисляне. По-голямото внимание към образуването на политическа просвета цели да подкрепя младежите да взимат независими и виновни решения по настоящите въпроси.
СИМЕОНОВ ОТГОВОРИ НА СИДЕРОВ: ЗАКОНЪТ съдебна експертиза СПАЗВА, ТОВА СА ДОЛНИ ЛЪЖИ
Словесната война сред съдружните сътрудници Волен Сидеров и Валери Симеонов се разпростира с цялостна мощ.
Народоосвободителна въстаническа армия ТЕЛЕВИЗИЯ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИЗЛЪЧВА " ЧАСЪТ НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ "
Това излиза наяве от публично прессъобщение на " Нова Броудкастинг груп " по отношение на телевизионното наличие за новия есенен сезон. " В късния часови пояс на мястото на " Часът на Милен Цветков " малкия екран ще продължи излъчването на занимателно наличие, филми и сериали, съгласно желанията на феновете, посочени в настоящите изследвания на аудиторията ", прецизират от малкия екран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР