Редакционният екип на ви представя неделния информационен бюлетин, посветен на

...
Редакционният екип на ви представя неделния информационен бюлетин, посветен на
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 21 октомври

Редакционният екип на ви показва неделния информативен бюлетин, отдаден на най-важните акценти от днешния 21 октомври.
ТРЪМП ИЗТЕГЛЯ Съединени американски щати ОТ ИСТОРИЧЕСКИЯ ДОГОВОР С РУСИЯ ЗА РАКЕТИТЕ СЪС СРЕДЕН ОБСЕГ
Москва разкритикува новите дейности на Съединени американски щати, които съгласно Кремъл " посредством шантаж се пробват да изтръгнат от Руската федерация отстъпки в региона на стратегическата непоклатимост ".
ГОРБАЧОВ ОСЪДИ РЕШЕНИЕТО НА ТРЪМП ЗА РАКЕТИТЕ СЪС СРЕДЕН ОБСЕГ НА ДЕЙСТВИЕ
Стремежът на Съединени американски щати да излязат от Договора за разпродажба на ракети със междинен обхват на деяние (ДРСМД) е израз на желанието да се обърне политиката на нуклеарно разоръжаване. Това съобщи някогашният общоприет секретар на Централен комитет на Комунистическа партия на Съветския съюз и някогашен президент на Съюз на съветските социалистически републики Михаил Горбачов в изявление за Интерфакс.
БЛИЗКИ НА ПОЧИНАЛИ ПАЦИЕНТИ: АКО ЧАКАТЕ ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ, БЯГАЙТЕ В ЧУЖБИНА
Близките на двама пациенти, умряли, до момента в който чакат за белодробна трансплантация, приканиха останалите чакащи да търсят решение в чужбина.
МАРЕШКИ СМЯТА, ЧЕ КАРАКАЧАНОВ И СИМЕОНОВ ИЗЛАГАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО
Така той разяснява изявлението на Валери Симеонов, в което той назовава майките на деца с увреждания " кресливи ", а децата им - " сякаш заболели ". Марешки беше безапелационен, че вицепремиерът би трябвало да си подаде оставката.
МАЙКАТА НА СЕВЕРИН ВЛЯЗЛА В БОЛНИЦА, НЕ ПОНЕСЛА СРАМА ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО
Това твърди дамата на Северин, Емел Мехмедалиева, която се е скрила при родственици в русенско село и не смее да се върне в ромските махали „ Тракцията “ и „ Селеметя “ от боязън да не бъде линчувана.
БИЗНЕСЪТ У НАС ЩЕ ИМА НУЖДА ОТ 500 000 РАБОТНИЦИ В СЛЕДВАЩИТЕ 5 ГОДИНИ
" Икономиката пораства с умерено положителни темпове, в това време сме едвам на 12 място по растеж на Брутния вътрешен артикул за първото полугодие, а стопанските системи на съвсем всички страни от Централна и Източна Европа порастват по-бързо от нашата ". Това сподели в ефира на БНР Васил Велев, ръководител на Асоциацията на индустриалния капитал.
СЛУЧАЯТ " ХАШОГИ " РАЗБУНИ СВЕТА: МЕЖДУНАРОДНИ РЕАКЦИИ СЛЕД САУДИТСКОТО ПРИЗНАНИЕ
След признанието на Саудитска Арабия, светът към този момент не е същият. Международното неодобрение от ден на ден ескалира и е на прага на жестоки ограничавания и ограничения, предизвикани от осъществената неправда, прикриване и отявлена безотговорност по случая с журналиста Джамал Хашоги.
БЪЛГАРИЯ И ОАЕ ЩЕ ПОДПИШАТ ДОГОВОР ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО
С престолонаследника на Обединените арабски емирства (ОАЕ) се разбрахме да работим интензивно за бързо сключване на стратегически контракт за съдействие в няколко сфери. Това сподели министър председателят Бойко Борисов след среща с Н. В. шейх Мохамед Бин Зайед Ал-Нахаян, заместител висш главнокомандващ на въоръжените сили на ОАЕ и престолонаследник на емирство Абу Даби.
СЛЕД СПЕЦАКЦИЯ: ЗАДЪРЖАХА АТАНАС МЕЧЕВ - ГАРГАТА
Седем души са арестувани при акция на ГДБОП късно нощес в София, Банско и Разлог. Според източници на bTV измежду тях е Атанас Мечев, прочут с прякора Гаргата.
ХОЛОГРАМИ ВРЪЩАТ ЗНАМЕНИТОСТИ ОТ ОТВЪДНОТО
Легендарни реализатори оживяват на сцената чрез новите технологии. Вижте тези граничещи с невероятното истории.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР