Редакционният екип на събра за вас във вечерния информационен бюлетин

...
Редакционният екип на събра за вас във вечерния информационен бюлетин
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 19 април

Редакционният екип на събра за вас във вечерния информативен бюлетин най-важното от днешния 19 април.
ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ОТКРИТ ЧОВЕКЪТ, КОЙТО Е ХВЪРЛИЛ БОМБИЧКАТА НА СТАДИОН " ВАСИЛ ЛЕВСКИ "
Все още не е открит индивидът, който е хвърлил бомбичката на стадион " Васил Левски ". Това заяви основният секркетар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов след срещата със спортния министър Красен Кралев.
ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР: АТАКАТА СРЕЩУ ПОЛИЦАИТЕ Е БИЛА ЦЕЛЕНАСОЧЕНА
Успешно е минала интервенцията на полицайката, която беше ранена от бомбичка на снощния мач ЦСКА-София – „ Левски “, заяви в пред БНР основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
ОКОНЧАТЕЛНО: УБИЕЦ НА ВЪЗРАСТНИ РОМИ ВЛИЗА ЗА 30 ГОДИНИ В ЗАТВОРА
Върховният касационен съд (ВКС) удостовери решението на Апелативен съд – Пловдив за налагане на наказване " отнемане от независимост " за период от 30 година на Иван Николов за двойно ликвидиране по расистки подбуди.
Българска социалистическа партия ПРЕДЛАГА ДА съдебна експертиза НАМАЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ И ПОЧИВКИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ
„ Внесохме в деловодството на Народно събрание промени в правилника на Народното събрание. С него понижаваме заплатите на депутатите от сегашните 3540 лева на 2976 лева – заплатата, с която е завършило предходното Народно събрание. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание.

РУМЕН РАДЕВ: ЗА ЕДНА ГОДИНА АРМИЯТА НАМАЛЯ С 1000 ДУШИ

ЦАЦАРОВ ПИТА: ЦЕЛИЯТ КАБИНЕТ ЛИ СМЯТА, ЧЕ ПРИ АРЕСТА НА ИВАНЧЕВА СА ПРЕХВЪРЛЕНИ ГРАНИЦИТЕ?
Позиция на целия кабинет ли е изказванието, че при ареста на кметицата на " Младост " са трансферирани границите? Това попита основният прокурор Сотир ЦацаровЛ
БОЙКО НОЕВ ПРОГНОЗИРА, ЧЕ ТУРЦИЯ ЩЕ съдебна експертиза ОТДЕЛИ ОТ НАТО
Турция ще се отдели от НАТО. Ракетите, които купува от Русия, са, с цел да се опази от своите съдружници. Те ще са против НАТО, да пазят Турция от американски, френски и британски самолети. Това съобщи някогашният министър на защитата Бойко Ноев.
БИВШ ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР ЗА АРЕСТА НА ИВАНЧЕВА: ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ Е УСПЕШНА ОПЕРАЦИЯ
Струва ми се, че методът на изземване на материалните доказателства е добре изискан. Направи ми усещане изземването на парите, коства ми се, че е добре премислено. Това съобщи някогашният правосъден министър Антон Станков.
РЪКОВОДИТЕЛЯТ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА С КРИТИКА КЪМ ЗАКОНИТЕ НИ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА
И на мен ми се желае законите ни да са като румънските и френските, само че не са и това не е моя отговорност. Това съобщи ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев в коментар по отношение на шумния арест на кметицата на регион " Младост " Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова.
ВЪЛЧЕВ ЩЕ ОГРАНИЧАВА АВТОНОМИЯТА НА УНИВЕРСИТЕТИТЕ
Просветният министър Красимир Вълчев възнамерява съществени промени в модела на академичното самоуправление, които да лимитират автономията на университетите. Това стана ясно от отговора му на въпроса на депутата от Българска социалистическа партия Иво Христов през вчерашния ден в парламентарната просветна комисия.
ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МЛЯКОТО, ВНАСЯНО У НАС ОТ ЧУЖБИНА, Е С ЛОШО КАЧЕСТВО
40% от млякото, което се внася у нас, е с неприятно качество. Това съобщи след съвещанието на отрасловата парламентарна комисия земеделският министър Румен Порожанов.
ПРИЕЛИ съдебномедицинска експертиза 1530 БЕЖАНЦИ ОТ СИРИЯ ПРЕЗ 2017 ГОДИНА
През предходната година 90 на 100 от получилите леговище в България са били сирийци, сочат данни на Евростат, показани от Европейската комисия.
ПЕТРОЛНИТЕ ИГРИ НА ГОЛЕМИТЕ: СЪЮЗ МЕЖДУ РИЯД И МОСКВА БЛОКИРА СИЛИТЕ НА ОПЕК
Саудитска Арабия се надява да притегли Русия в разширения клуб на международните петролни колоси, с цел да поддържа постоянен пазар, което може да сложи под въпрос ролята на Организацията на страните експортьорки на нефт (ОПЕК), написа в собствен разбор организация France Presse.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР