Редакционният екип на Actualno.com ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 18 март

Редакционният екип на Actualno.com ви показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важното от днешната неделя, 18 март.
ПУТИН ЗАПОЧНА ПОХОДА СИ КЪМ ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ
В Русия през днешния ден бе даден старт на президентските избори. Почти 70% от руснаците са подготвени да дадат своя глас за настоящия президент на Русия Владимир Путин.
БЕЗ ИЗНЕНАДА ПРИ ПЪРВИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ РУСИЯ - БЕЗАПЕЛАЦИОННА ПОБЕДА ЗА ПУТИН
Владимир Путин води на президентските избори в Руската федерация със 77% и по този метод побеждава на първия тур. Това са данни на Фонд " Обществено мнение " (ФОМ), който организира допитване измежду участвалите в гласуването в неделя. НА ЖИВО: НАВАЛНИ ПОКАЗА КАК ВСЪЩНОСТ съдебна експертиза ГЛАСУВА В РУСИЯ
Изборите за президент в Русия към този момент вървят с цялостна пара, тъкмо както и сигналите за нередности, обобщавани в персоналния уебсайт на Алексей Навални – индивидът, считан за най-голяма съпротива на съветския президент Владимир Путин.
РУСКАТА ЦИК СЪОБЩИ ЗА ХАКЕРСКА АТАКА ОТ 15 СТРАНИ
На масирана хакерска офанзива е бил подложен през днешния ден уеб сайтът на Централната изборна комисия на Русия. Атаката е от вида DDоS и е осъществена от IP адреси от 15 страни.
УРАГАННИЯТ ВЯТЪР ОСТАВИ БЕЗ ТОК НАСЕЛЕНИ МЕСТА В ЦЯЛАТА СТРАНА
Ураганният вятър прекъсна електрозахранването в редица села и градове на страната.
BREXIT МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТЛОЖЕН?
На Лондон може да се наложи да отсрочи с прочут интервал формалното излизане на Англия от Европейския съюз, защото доста преговорни въпроси не са решени, позволи комисията по Brexit на Народното събрание.
РЕВИЗОРО: НАЙ-МНОГО КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ ИМА В ГОРИВАТА
Най-много корупционни практики има при горивата, уточни Емил Димитров-Ревизоро, народен представител от " Обединени патриоти " и ръководител на Комисията за битка със сивата стопанска система.
НАДЗИРАТЕЛИТЕ ОТ БЕЛЕНЕ С УЛТИМАТУМ ДО ЦАЧЕВА
81 чиновници на Беленския затвор са се присъединили в подписка, с която упорстват за съблюдаване на Конституцията на Република България, ЗИНЗС, ППЗИНЗС и ЗМВР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР