Редакционният екип на Actualno.com ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 1 март

Редакционният екип на Actualno.com ви показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важното от днешния четвъртък, 1 март. Отново водещата за България тематика е продажбата на ЧЕЗ.
ГИНКА ВЪРБАКОВА Е СЪГЛАСНА ДЪРЖАВАТА ДА ВЛЕЗЕ В СДЕЛКАТА ЗА ЧЕЗ
Държавата може да влезе в договорката за ЧЕЗ. Това стана ясно от думите Гинка Върбакова, след среща с премиера Бойко Борисов в Министерския съвет. Върбакова посочи, че ще замине за Прага, където ще води спомагателни диалози с управлението на ЧЕЗ и в случай че има единодушие и от тяхна страна, то българската страна може да влезе в договорката.
ГИНКА ВЪРБАКОВА съдебна експертиза ОПЛАКА ОТ ДЪРЖАВЕН ШАНТАЖ, ПОПИТА КАК НИНОВА СИ КУПИЛА " ТЕХНОИМПЕКС "
" Свидетели сме на един стопански и политически шантаж. Яростното политизиране на продажбата на сдруженията на ЧЕЗ в България доближи до степен на сатанизиране ". Това сподели Гинка Върбакова, притежател на " Инерком България " - компанията-кандидат за покупката на българския бизнес на ЧЕЗ, в дълго чаканото общо съвещание на парламентарните комисии по енергетика и надзор над службите и потреблението на СРС.
ДАНС ИЗБИ РИБАТА: ЧЕЗ НЕ Е СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТ, КОВАЧКИ И ВЪЛКАНОВ Гражданско отделение ИСКАЛИ
Снабдяването и разпределението не са стратегическа активност. Дружеството не е част от стратегическите обекти. Това сподели представителят на ДАНС Димитър Георгиев по време на общо съвещание на парламентарните комисии по енергетика и надзор над службите и потреблението на СРС.
ТЕМЕНУЖКА ПЕТКОВА съдебна експертиза ВЪЗМУТИ ОТ ТЕМАТА " НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ", ГИНКА ВЪРБАКОВА ОБЯСНИ ЗАЩО Е НЕИЗВЕСТНА
Петкова употребява думите " за жалост " що се отнася до невъзможността, съгласно нея, на българската страна да взе участие в договорката за ЧЕЗ. А Върбакова съобщи, че не знае мъжът ѝ да познава Бойко Борисов.
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПИТА ДАЛИ СЛУЖБИТЕ съдебна експертиза ГРИЖАТ ЗА КОМФОРТА НА ГЕРБ
Президентът Румен Радев подлага на критика " безредните дейности " на държавното управление часове след оповестяването на концепцията за придобиване на надзорен пакет от акции при договорката за ЧЕЗ.
ЗАСЕГА ПРОКУРАТУРАТА НЯМА ДА съдебна експертиза САМОСЕЗИРА ЗА СДЕЛКАТА С ЧЕЗ
Следим деликатно какво се показва в медиите по договорката за ЧЕЗ. Към този миг нямаме съображение за самосезиране, само че в случай че постъпи сигнал ще проверим. Това съобщи представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.
БОРИСОВ ПОМОЛИЛ БАБИШ ДА СЪДЕЙСТВА, АКО БЪЛГАРИЯ РЕШИ ДА КУПИ ЧЕЗ
Българският министър председател Бойко Борисов е помолил за подпомагане чешкия си сътрудник Андрей Бабиш, ако България реши да стартира диалози с управлението на " ЧЕЗ Груп " за изкупуване на българския бизнес на чешкия енергиен вид. Това е станало в телефонен диалог сред Борисов и Бабиш късно нощес.
НАД 70% ОТ БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ДЪРЖАВАТА ДА КУПИ ЧЕЗ И СЧИТАТ СДЕЛКАТА ЗА СЪМНИТЕЛНА
72% от българите намират концепцията за договорката с ЧЕЗ за ненормална и неприемлива, а 75% поддържат концепцията страната да купи сдружението.
СТУДЪТ НЕ ИЗПЛАШИ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ПИРИН (ВИДЕО)
Въпреки студеното време, природозащитници и жители се събраха в центъра на София и в други градове на страната, с цел да изразят позицията си против измененията в проекта за Национален парк " Пирин " и възможното застрояване на части от парка.
ПУТИН съдебна експертиза ПОХВАЛИ С НОВО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ (ВИДЕО)
Руският президент излезе с историческо обръщение към Федералното заседание, а половината от речта му бе отдадена на новите типове въоръжение, включително и нуклеарно. " Никой не ни слушаше, в този момент ни чуйте ", съобщи Путин, комуто следва следващото присъединяване в президентските избори през март т.г. - на 18 март. В продължение на няколко минути Путин разказваше за най-новото в съветската отбранителна индустрия, а по време на изявлението му бе показано 3D видео на изстрелването на балистична ракета " Сармат ", снабдена със система за превъзмогване на противоракетна защита (ПРО).
ЮНКЕР В БЪЛГАРИЯ: МОЖЕТЕ ДА съдебна техническа експертиза ГОРДИ С НАЧИНА, Пожарна охрана КОЙТО съдебна експертиза ВОДИ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО
България е страна, която доста обичам. Радвам се, че съм тук в София, един привлекателен град, тъкмо както е известна страната ви и премиера – с гостоприемност. Българите могат да се гордеят с метода, по който се води председателство. Това съобщи през днешния ден на работен обяд в София ръководителят на Европейската комисия Жан Клод Юнкер.
НОВ ЗАКОН ЩЕ НАТОВАРИ ТЪРГОВЦИТЕ ПРИ ОТЧЕТА КЪМ Национална агенция за приходите, НО С КОЛКО?
Народните представители одобриха дефинитивно промени в Закона за митниците. Така всички касови апарати в комерсиалните обекти у нас би трябвало да бъдат сменени до 31 декември 2018 година поради пробиви в софтуера, който регистрира продажбите.
ОПИТВА ЛИ ГЕРБ ДА ФИНТИРА СЪДА ЗАРАДИ БИЛЕТА ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ?
ГЕРБ са изготвили напълно нова разпоредба за градския превоз в София, с цел да спрат делото за цената от 1,60 лв. на билета за градския превоз. Това обявиха от Българска социалистическа партия на нарочна конференция.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Общество  АПИ: Шофирайте деликатно, има заплаха от поледици АПИ: Шофирайте деликатно, има заплаха от поледици  Студът не изплаши бранителите на Пирин (Видео) Студът не изплаши бранителите на Пирин (Видео)  Президентът и мюфтията: Държавата да финансира повече вероизповеданията Президентът и мюфтията: Държавата да финансира повече вероизповеданията  Водата в Шумен и Велики Преслав е негодна за пиянство Водата в Шумен и Велики Преслав е негодна за пиянство  Нанков разпореди превантивни дейности за попречване на евентуални ВиК опасности Нанков разпореди превантивни дейности за попречване на евентуални ВиК опасности Интервю Още Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати
Фондация " Ако си дал " открива хранителна банка в Смолян и в...
Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Официално от УЕФА: ЦСКА има единствено четири...
В сряда стана ясно, че тимът на ЦСКА ще има право през новия сезон да вземе присъединяване в европейските клубни шампионати. " Администрацията н...
ДАНС мазета рибата: ЧЕЗ не е стратегически о... Рекорден мраз в София, в Европа има жертви Румен Радев се надява Путин да посети Бълг... Путин се похвали с ново нуклеарно оръжие (ВИД... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Гинка Върбакова се оплака от държавен ша...
" Свидетели сме на един стопански и политически шантаж. Яростното политизиране на продажбата на сдруженията на ЧЕЗ в България достигн...
Гинка Върбакова е съгласна страната да вл... Не е единствено " Гинка " Дневен хороскоп за 2 март Г-жа Върбакова приказва 3-4 минути, дано ѝ д... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Има един-единствен любимец за ЧЕЗ и той...
" Има един-единствен любимец за ЧЕЗ и той се споделя Държавата. " Това съобщи в изявление за bTV депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков.
България не трябва да бъде позволена в евроз... Теменужка Петкова се възмути от тематиката " на... Юнкер в България: Можете да сте горди с на... Добрев: 20 - 30% ще бъде акционерното учас...  www.expert.bg  Българска социалистическа партия ще внесе групов иск за прекъсване на договорката на ЧЕЗ Българска социалистическа партия ще внесе групов иск за прекъсване н...  Невероятно, само че факт: Българският бизнес е по-оптимистичен за бъдещето от международния Невероятно, само че факт: Българският бизнес...  Компенсират с безвъзмездни билети пасажерите от два нощни влака Компенсират с безвъзмездни билети пасажерите...  Фирмите подават данни за платени приходи на физически лица до 15 март Фирмите подават данни за платени приходи...  www.iwoman.bg  4 аргументи за какво дамите Риби са страхотни любовници 4 аргументи за какво дамите Риби са страхотни...  Японски минимализъм в H&M Studio Пролет/Лято 2018 Японски минимализъм в H&M Studio Пролет/...  Тест: Добри ли сте във флирта? Тест: Добри ли сте във флирта?  Родни звезди в борба с мръсния въздух с провокативна фотосесия Родни звезди в борба с мръсния въздух с...  http://www.sportlive.bg  Антъни Джошуа: Първо ще удрям Паркър, а по-късно желая Уайлдър Антъни Джошуа: Първо ще удрям Паркър, а сл...  Какво се случи с травмата на Мбапе и ще играе ли против Реал Мадрид? Какво се случи с травмата на Мбапе и щ...  В Италия са изумени: Как с тези задължения Интер е в Серия А?? В Италия са изумени: Как с тези задължения...  Преди две години един от най-хубавите нападатели, а в този момент - без тим... Преди две години един от най-хубавите нап... Интервю Още Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати
Фондация " Ако си дал " открива хранителна банка в Смолян и в...
Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла Нови Най-четени Най-коментирани Новините: Най-важното за деня, 1 март... 14 0 Икономист: Има въодушевление с пари на данъкоплатците да се купят дялове... 71 0 Принц Уилям отива на историческо посещаване в Израел... 91 0 И Германия е скептична за нуклеарното оръжие, с което се похвали Путин... 134 0
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР