Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 28 януари

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 28 януари.
ПРОКУРАТУРАТА ИЗВАДИ СРС-ТА СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА
Прокуратурата е открила данни за висока степен на възможност за съпричастност към незаконна активност на президента. Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България. 
РАДЕВ: ПРЕЗИДЕНТСТВОТО Е БАРИЕРА СРЕЩУ ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ И ЗАДАВА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ДНЕВЕН РЕД (ВИДЕО)
Приемам огромният медиен интерес като знак за значимостта на президентската институция, стартира докладът си президента Румен Радев. " Нямам желание да трансформирам този доклад в самореклама, тъй като оценка я дава обществото и в днешната тревожна и променлива реалност по-важно е институциите да бъдат предвидими и с ясни цели ", сподели още той.

Гражданите на Европейски Съюз ще бъдат изтеглени от Ухан, китайския град в епицентъра на смъртоносната вирусна зараза, благодарение на два френски самолета тази седмица, заяви Европейската комисия.

Ако се наложи, ще изпратим аероплан за българите в Ухан. Нашите съграждани там са четирима - три девойки и едно момче. Това разгласи в ефира на bTV министърът на външните работи Екатерина Захариева във връзка разрастващата се зараза с китайския ковид.

СТОЛИЧНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ОДОБРИ ПУСКАНЕТО НА ВОДА ОТ " БЕЛМЕКЕН " ЗА ПЕРНИК
С 56 гласа " за " и единствено 1 " въздържал се " Столичният общински съвет (СОС) утвърди предлагането на страната да бъде пусната вода от язовир " Белмекен " за Перник. Това ще стане през ВиК мрежата на София, като водата ще стига до язовир " Студена ".
ФАНДЪКОВА И ГЕРДЖИКОВ УВЕРЯВАТ, ЧЕ ВИК МРЕЖАТА НА СОФИЯ ЩЕ ИЗДЪРЖИ
Във всеки един миг знаем какъв брой вода има в системата на София и какво е налягането. За София няма заплаха от воден режим поради подаването на вода към Перник. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова.
ОСНОВНИЯТ СВИДЕТЕЛ НА ОБВИНЕНИЕТО Пожарна охрана КТБ ПОЧНА ДА КАЗВА, ЧЕ НЕ СИ СПОМНЯ
Той беше питан за съответни покупко-продажби, компании, лица, мейли и документи.
ДИМИТЪР РАДЕВ: НЯМА ДА съдебна експертиза ПРОМЕНЯ ВАЛУТНИЯТ БОРД И ФИКСИРАНИЯТ КУРС ЗАРАДИ ERM II
България няма да анулира валутния ръб и да трансформира закрепения курс на еврото. Това съобщи шефът на Българска народна банка Димитър Радев във връзка появилите се изказвания, че поради присъединението към ERM II страната ни би трябвало да направи тази решителна крачка.
Народоосвободителна въстаническа армия ОФАНЗИВА НА СИРИЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО В ИДЛИБ, ИМА ДАННИ ЗА ЛЪЖА НА " БЕЛИТЕ КАСКИ "
Сирийските държавни сили са поели контрола върху няколко града в северозападната провинция Идлиб. Информацията, обявена от мониторингова организация и сирийски държавни медии, идва на фона на възобновената атака на армията против последния джихадистки бастион.
БЪДЕЩЕТО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЛЕД BREXIT - И СЕГА КАКВО?
По-американизирана Англия и пообеднял Европейски Съюз с продължителни конфликти в спора сред националното и европейското. Това се обрисува след Брекзит (Brexit), съгласно политическия анализатор Мирослав Попов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР