Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 24 януари

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 24 януари.
НОВ ЕПИЗОД: ГОРАНОВ РЕШИ ДА ИСКА ПО-ВИСОК ДАНЪК ОТ ЛОТАРИИТЕ, НО И ОТ БИНГОТО
С публично известие на уеб страницата на финансовото министерство беше оповестено, че на процедура вносителят на втория законопроект за изменение на разпоредбите за хазартния бизнес у нас - Владислав Горанов и подопечните му в министерството, желаят по-висока такса за съвсем целия хазартен отрасъл, в сравнение с предлагаха в началото.
ОФИЦИАЛНО: БЪЛГАРИЯ ГОНИ ЗАПОДОЗРЕНИТЕ В ШПИОНАЖ РУСКИ ДИПЛОМАТИ
48 часа да изоставен България имат двамата съветски дипломати, за които прокуратурата днес обяви, че има данни, че са правили шпионска активност на територията на страната. Информацията заяви bTV.
СИМЕОНОВ ОТРИЧА, ЧЕ НОВИЯТ ЗАКОНОПРОЕКТ НА ГЕРБ ЗА ХАЗАРТА БЛАМИРА НЕГОВИЯ
" Нещо като стане в обществено-политическия живот на  България, веднага потеглят тайни теории. От кого да се вземе, на кого да се даде? ". Така някогашният вицепремиер Валери Симеонов разяснява още веднъж горещата тематика за
хазарта.
ЕМКО: ОБВИНЕНИЯТА Пожарна охрана СЛУЧАЯ " ГЕБРЕВ " ПОТВЪРЖДАВАТ ИЗВЪРШВАНЕТО НА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ В БЪЛГАРИЯ
" Последните обществени разкрития по случая от страна на прокуратурата, в това число видеозаписи от мястото на престъплението, както и идентификацията на причинителите, довела до повдигането на обвиняванията и заповедите за техния арест са значими стъпки за откриване на всички обстоятелства и условия, свързани с закононарушението.
ЩЕ БЪДЕ ЛИ СВАЛЕН КМЕТЪТ НА БЛАГОЕВГРАД СКОРО?
Доколко кметът на Благоевград е застрашен от преустановяване на пълномощията - това си сложи за цел да ревизира Actualno.com. Припомняме, че с оповестено на 22-ри януари решение на Административният съд в Благоевград се анулира отводът на Общинската изборна комисия да приключи предварително пълномощията на градоначалника Румен Томов.
СРЕД ЧЕТИРИ ЧАСА ДЕБАТИ: ВОТЪТ НА НЕДОВЕРИЕ ЩЕ съдебна експертиза ГЛАСУВА НА 29 ЯНУАРИ
Гласуването по вота на съмнение ще се организира на 29 януари. Това заяви ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева след привършване на разискванията по него.
БОРИСОВ КЪМ ЛЕВСКАРИТЕ: ПЛАШИТЕ МЕ С БУНТОВЕ
Опасение дали няма да има митинги на почитателите на ФК " Левски " поради опитите за смяна на законодателството за
хазарта де факто изрази министър председателят Бойко Борисов. Той го направи по време на среща с представители на сините почитатели.
ЙОРДАН ЦОНЕВ: ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ДВА РЕЖИМА НА ОБЛАГАНЕ НА ХАЗАРТА БЕ ВНЕСЕНО ОТ ГЕОРГИ КАДИЕВ
Законопроектът, който сме внесли през 2013 година аз и група народни представители, е имал за цел да уеднакви режимите на облагане и те да не бъдат два, а един. Тогава в залата този текст не беше признат. Беше признато предлагането на седем народни представители, отпред с Георги Кадиев, които предложиха два режима на облагане, а при изброяването на типовете
хазартни игри лотарията бе пропусната. Това съобщи в предаването " Лице в лице " по bTV зам.-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Йордан Цонев.
EВАКУИРАХА СТОЛИЧЕН МОЛ
Взривно устройство не бе намерено.
С 15 МЛН. ЛВ. ПОВЕЧЕ ПРИВЛИЧАМЕ ПОНЕ 300 000 НОВИ ТУРИСТИ
Между 200 000-300 000 повече задгранични туристи чакаме да притеглим благодарение на механизма за поощряване на проведения туризъм посредством маркетингови интензивности. Тези упования разгласи по време на представянето на механизма министърът на туризма Николина Ангелкова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР