Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 17 януари

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 17 януари.
МИНИСТЪР И КМЕТ ПРЕДЛАГАТ ДВА ВАРИАНТА ЗА ИЗХОД ВОДНАТА КРИЗА В ПЕРНИК
Кметът на Перник Станислав Владимиров и екоминистърът Емил Димитров ще показват на следващия ден на премиера Бойко Борисов най-много два разновидността с решения за справяне с водната рецесия в миньорския град.
КРИЕ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ Европейски Съюз ОТРОВИТЕ ВЪВ ВЪЗДУХА НА ГЪЛЪБОВО?
Точно в дните, когато Перник е задушен от серен диоксид, а половин България не може да диша от наднормено количество фини прахови частици във въздуха, държавното управление одобри позиция за пред Съда на Европейския съюз, че всичко в Гълъбово е наред, написа в. " Сега ".
УЧИТЕЛИ И ИТ СПЕЦИАЛИСТИ ЩЕ СА НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ КАДРИ ПРЕЗ 2020-ТА
Учителите и експертите по осведомителни технологии ще са измежду най-търсените фрагменти с висше обучение през идващите 12 месеца. Това демонстрират резултатите от второто за 2019 година изследване на потребностите от работна мощ, което Агенцията по заетостта провежда взаимно с Комисиите по претовареност към Областните препоръки за развиване в 28-те области в страната оповестиха от пресцентъра на Агенцията.
ОБСЪЖДАНЕТО НА БЮДЖЕТА ЗА СОФИЯ: С МНОГО ВЪПРОСИ, ДОСТА НЕДОВОЛСТВО И БЕЗ ФАНДЪКОВА
" За целия " Младост " са планувани по-малко пари, в сравнение с за зоопарка ", сигнализира при разискването на столичния бюджет 2020 Димо Димов, гражданин на Младост. " Това е груба дискриминация ", посочи той и изиска пояснение от градоначалниците на снощното разискване на бюджета на София за 2020 година.
ВИНОВНО ЛИ Е Министерство на вътрешните работи ЗА ВЗРИВА ВЪВ ВАРНА, УБИЛ ДВАМА ДУШИ?
Въпросът каква е отговорността на Министерство на вътрешните работи по случая с гърмежа в блок 302 в квартал " Владислав Варненчик " става все по-горещ след разкрития за доказано починалия някогашен служител на реда Веселин Димитров, който към този момент се сочи като създател на детонацията, която умъртви него и негова съседка.
62 ГРАЖДАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ СЕЗИРАХА Европейска комисия Пожарна охрана ПОВОД АТАКИТЕ СРЕЩУ ТЯХ
62 цивилен организации (НПО) подписаха писмо, адресирано до представители на Европейската комисия, в което ги приканват да изразят позиция във връзка възходящите офанзиви против гражданския бранш в България.
ДЪРЖАВАТА НЕ Е ПОЛУЧАВАЛА ДИВИДЕНТИ ОТ ФЛОТА ОТ ПРИВАТИЗИРАНЕТО МУ НАСАМ
Държавата не е получавала дял от Параходство " Български морски флот " от приватизирането му през 2008 година до момента, сподели днес министърът на превоза Росен Желязков от парламентарната естрада.
ОТ " ВОЛЯ " НАМЕКНАХА, ЧЕ МОЖЕ ДА ПОДКРЕПЯТ ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО
На този стадий, в случай че вотът на съмнение бъде импортиран от Българска социалистическа партия, има възможност да го подкрепим. Това сподели националният представител от ПГ на " Воля " Кръстина Таскова пред публицисти след консултациите с Българска социалистическа партия за вота на съмнение, съобщи " Фокус ".
РАДЕВ: ИСКАМ ЧЕСТЕН ИЗБОРЕН КОДЕКС. УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТНОВО ИЗБЯГАХА ОТ ДИАЛОГА
Искам да благодаря на всички, които се явиха на днешната среща. Това са представителите на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, ГРАО и Агенцията за електронно ръководство. Не се явиха представителите на Народното събрание, Министерски съвет, на равнище вицепремиер, парламентарно показаните партии от ръководещата коалиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР