Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 20 ноември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 20 ноември.
БОРИСОВ ПОИСКА ДИРЕКТОРИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ, ГЛЕДАЛИ КАК УМИРА ДЕТЕ, ДА съдебна експертиза ОТСТРАНЯТ НЕЗАБАВНО
" Искам да отстраниш всички шефове на лечебни заведения, забъркани в процеса по лекуването на 3-годишното дете, което умря в София ". С тези думи министър председателят Бойко Борисов се обърна към министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев при започване на днешното държавно съвещание, съобщи кореспондент на БГНЕС.
ИЗБРАХА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗА ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА, Движение за права и свободи НАПУСНАХА ЗАЛАТА
В първия работен ден на депутатите за тази седмица водачът на НФСБ Валери Симеонов бе определен за зам.-председател на Народното събрание. Той заема овакантения от Явор Нотев пост, който от лятото не е част от парламентарната група на " Обединени патриоти ".
ФАЛШИВИТЕ БОЛНИЧНИ: НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА (ВИДЕО)
Работодателите да заплащат не повече от 15 дни болнични на човек в годината. Личните лекари да имат право да издават по-малко дни болнични, а не както е сега до 14 дни. Обсъжда се вид да има ограничаване от 7 работни дни.
ЯСЕН ТОДОРОВ: Г-Н ЦАЦАРОВ ЩЕ ВЛЕЗЕ С ЛЕТЯЩ СТАРТ НА ПОСТА В КПКОНПИ
" В последна сметка работата на тази комисия е предварителна защита и секване на корупцията. Г-н Цацаров има огромен опит. Освен това той е наясно с работата на КПКОНПИ. Ако бъде определен на този пост, господин Цацаров ще влезе с летящ старт. " Това сподели някогашният член на Висшия правосъден съвет (ВСС) Ясен Тодоров в изявление за bTV във връзка предлагането Сотир Цацаров да заеме поста ръководител на антикорупционния орган.
НОВ ОПИТ НА КАБИНЕТА ДА ПРЕБОРИ СИВИЯ СЕКТОР В ТЪРГОВИЯТА С ГОРИВА
При осъществяване на нарушаване от регистрирани или ведомствени бензиностанции, да се забрани тяхната активност за 3 години, без значение чия е собствеността им и дали тя ще се трансферира. Това е заложено в новия закон за горивата, изясни министърът на стопанската система Емил Караниколов след Министерския съвет. Текстовете бяха признати по време на съвещанието на Кабинета и ще бъдат препоръчани за утвърждение на Народното събрание.
ЕКСПЕРТ: ВЕНЕЦИЯ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ПОТЪНЕ
За една седмица водата във Венеция три пъти надмина равнището от 1,5 м. За целия интервал на наблюдения от 1972 година в сезона на наводненията нито един път равнището не се е вдигало толкоз високо за толкоз къс интервал от време. Може ли Венеция да се избави от морето? Не! Така счита климатологът Андерс Леверман от института по климатични промени в Потсдам.
НАЙ-ГОЛЯМОТО НАКАЗАНИЕ Е НАДЕЖДАТА
" Най-голямото наказване е вярата ". Това го споделя Радост Пелтекова, споделя го пред постройката на съда в Пловдив, до момента в който чака да чуе присъдата на брачна половинка си - 72-годишния Костадин Пелтеков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР