Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 19 ноември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 19 ноември.
ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ ПРЕДЛАГАТ СОТИР ЦАЦАРОВ ДА ОГЛАВИ КПКОНПИ
ГЕРБ и " Обединени патриоти " оферират Сотир Цацаров за ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ).
БОРИС БОНЕВ: НЕ МИСЛЯ, ЧЕ АКО " СПАСИ СОФИЯ " БЕШЕ ПАРТИЯ, ЩЕШЕ ДА ИМА ТОЗИ УСПЕХ (ВИДЕО)
" В политиката няма " в случай че " - няма по какъв начин да знаем какъв щеше да е резултатът, в случай че се бяхме явили с листата на " Демократична България ". В едни избори има прекалено много " ако-та ", счита единственият самостоятелен общински консултант в София Борис Бонев, който даде извънредно изявление за Actualno.com и приказва както за изборната акция, по този начин и за задачите пред себе си като общински консултант.
БОРИСОВ: ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА БОЛНИЧНИЯ НЯМА ДА съдебна експертиза ВНАСЯ В Народно събрание, НО ЩЕ съдебна експертиза ГЛЕДА В ТРИСТРАНКАТА (ВИДЕО)
Предложението първият ден от болничните да се заплаща от служащия няма да бъде импортирано в Народното събрание, заяви пред публицисти министър-председателят Бойко Борисов.
РАДЕВ ЗА ГЕШЕВ: УЛТИМАТУМИ НЕ ПРИЕМАМ ОТ НИКОГО, ЩЕ РЕША В ОБОЗРИМ СРОК
" Ултиматуми не одобрявам от никого, ще реша в обозрим период ". Това съобщи президентът Румен Радев, запитан от публицисти за сключване на указа за назначение на идващия основен прокурор и мнението по въпроса на членове на Висшия правосъден съвет (ВСС). Той взе участие в тържествено заседание във Военна академия " Георги Стойков Раковски " във връзка празника на Сухопътни войски.

Правилата за въвеждане на системата " Бонус- малус " при застраховката гражданска отговорност към този момент са подготвени и стартира публичното им разискване.

ЗАЩО МЛАДЕЖИТЕ Пожарна охрана ЦЯЛ СВЯТ ГУБЯТ ИНТЕРЕС КЪМ СЕКСА?
Близо 20% от " милениалите " (родени от края на 80-те до началото на 2000-те години) в развитите страни в никакъв случай не са правили секс. А тези, които въпреки всичко са завързали сантиментални връзки, вършат секс не по-често от четири пъти в месеца, до момента в който при поколението на техните родители този индикатор се е равнявал на шест.
ПРЕМИЕРЪТ: ЩЯХА ДА КАЖАТ " БОРИСОВ СИ ИЗБРА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ", НЕ ИМ съдебна експертиза ХВАНАХ (ВИДЕО)
Премиерът Бойко Борисов разяснява тематиката с избора на Висшия правосъден съвет (ВСС) на Иван Гешев за обвинител номер едно на страната. Борисов съзря капан, в който са се опитвали да го вкарат, по отношение на процедурата по номинирането на кандидатура за основния пост в прокуратурата.
НОВИ ИНВЕСТИЦИИ И ПО-НИСКИ ДАНЪЦИ ЗА БЮДЖЕТ 2020 ПРЕДЛАГАТ ОТ ИПИ
Алтернативен бюджет 2020 показа Институтът за пазарна стопанска система, в който предпочитани са новите вложения и успеваемостта на разноските. Представената от държавното управление макрорамка допуска опазване на ситуацията. Така заключи числата в бюджета на ръководещите основният икономист на ИПИ Лъчезар Богданов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР