Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 11 ноември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 11 ноември.
БОРИСОВ ПРЕДЛОЖИ " ДА СИ РАЗМЕНИМ С ГЪРЦИЯ Пожарна охрана ЕДНО ПРИСТАНИЩЕ БЕЗ ТАКСИ "
Догодина най-късно по това време България ще може да доставя полутечен газ от Съединени американски щати, Катар, Кипър, Египет, Азербайджан ". Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който ревизира напредъка на дейностите по построяването на междусистемната газова връзка България-Гърция.
С 14 КЛАСЬОРА ДОКАЗАТЕЛСТВА МАЯ МАНОЛОВА ПОИСКА КАСИРАНЕ НА ВОТА В СОФИЯ
Жалба за нередности в изборите с искане за анулиране на вота в София внесоха в Общинската изборна комисия гражданският претендент за столичен кмет Мая Манолова и ръководителят на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата й Никола Вапцаров.
Д-Р АНГЕЛ КУНЧЕВ: СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПРЕДИ ВАКСИНА РЯДКО СА НЕОБХОДИМИ (ВИДЕО)
" Абсолютно не! Не, че има нещо неприятно - в случай че има някакви подозрения родителят или персоналният доктор би могъл да направи всичко, което реши, само че като скрининг да се вкарват проучвания при очевидно положително, обикновено здраве е изцяло ненужно, тъй като наборът от проучвания ще е доста стеснен. "
АНАЛИЗ ОТ ГЪРЦИЯ: ЗАЩО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА съдебна експертиза ДОВЕРИ НА Съединени американски щати
Някой към този момент може ли да се довери на Съединени американски щати? Става все по-трудно. Гледайки какво се случва във Вашингтон в наши дни, е мъчно да разберем какво тъкмо виждаме: неприятна реплика на трагичен сериал „ Къша от карти “ или страница от възможен том на Едуард Гибън, озаглавен „ Историята на упадъка и рухването на американската империя.
СЪДЪТ НАЛОЖИ НОВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА СРЕЩУ МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ
Ново определние за привременни ограничения против мръсния въздух в София постанови съдът, с което задължи Столична община да осведоми обществеността за равнищата на замърсяване и миенето на улиците.
ГОРБАЧОВ: НЕ СЪМ ПРЕДАЛ ИЗТОЧНА ЕВРОПА, ДАДОХ Ѝ ПРАВА И СВОБОДИ
Първият и финален президент на Съюз на съветските социалистически републики Михаил Горбачов в изявление за " Le Figaro " отговори на твръденията, че " е предал Източна Европа “. Много руснаци не престават да считат, че последният руски водач е предал руския съдружник Германска демократична република и е пожертвал жизненоважните ползи на Москва в договарянията със западните страни.
АСАД: ВОЙНАТА В СИРИЯ Е МИНИАТЮРЕН МОДЕЛ НА ТРЕТАТА СВЕТОВНА
Президентът на Сирия Башар Асад даде първото си изявление за задгранична медия от юни 2018 година. В изявлението за телевизия RT разяснява информация за сирийско-руските " двойни удари " и " Белите каски ".
МЕНДА СТОЯНОВА: БЮДЖЕТ 2020 ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТ В НАЧАЛОТО НА ДЕКЕМВРИ
В началото на декември може да имаме бюджет на страната за 2020 година, съобщи пред БНР Менда Стоянова, народен представител от ГЕРБ и ръководител на парламентарната комисия по бюджет и финанси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР