Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 15 септември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 15 септември.
Българска социалистическа партия ЕДИНОДУШНО ПОДКРЕПИ МАЯ МАНОЛОВА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ
Националният съвет на Българска социалистическа партия единомислещо поддържа кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.До момента са одобрени 160 кандидатури за кметове, като на пленума през днешния ден са одобрени още 100. През седмицата софийската организация на Българска социалистическа партия съвсем единомислещо поддържа кандидатуратa на Мая Манолова, издигната от предприемчив комитет за кмет на София. Председателят на столичната конструкция на социалистите и лидер на партийната листа за общински съветници Калоян Паргов акцентира, че Българска социалистическа партия се нуждаят от символна победа в столицата.
РАШИДОВ: УЛИЦАТА ЗАПОЧНА ДА КАДРУВА, СТИГА С ТАЗИ СВОБОДА НА СЛОВОТО
" Айде стига с тази независимост на словото. Всеки ден ни плюят като каруцари. Стига сте се заигравали с тази независимост. Трябва да внимаваме обаче, тъй като се минават границите на свободата и идва свободията. Онова, което мен ме тормози - улицата стартира да кадрува. Не може единствено един да носи отговорността и да яде шамарите. Общественото мнение е доста значимо, само че е мнение. То обаче се манипулира. Медиите имат притежатели и те го манипулират. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия ръководителят на медийната комисия Вежди Рашидов.
МАЯ МАНОЛОВА: ГЕНЕРАЛНО ОБЪРКАН Е МОДЕЛЪТ, С КОЙТО съдебна експертиза УПРАВЛЯВА СОФИЯ
" Моделът за ръководство на столицата е генерално сгрешен, и той бе натрапен преди 14 години. Така се работи и до през днешния ден. Това е модел, при който обществени пари се харчат неефективно, като два пъти се заплаща за едно и също нещо, като се заплаща на едни и същи хора ", заяви претендентът за кмет на София Мая Манолова за Българска национална телевизия.
СЛАВИ ТРИФОНОВ: ГЛАВАНАЦИТЕ ДА НАПРАВЯТ КОШЛУКОВ И ШЕФ НА БНР, АКО ИСКАТ ДА ЗАГЛУШАТ РАДИОТО
Ако на " главанаците " в действителност им е толкоз значимо да заглушат и националното радио, да създадат Емил Кошлуков шеф и на БНР. Това предлага в подигравателен пост във " Facebook " известният ефирен водещ Слави Трифонов, който е в развой на подготовка на нов ефирен и нов политически план.
ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА Е ПРЕТЪРПЯЛА КАТАСТРОФА
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е претърпяла пътен случай в сектора Шумен – Силистра.
" ТУРСКИ ПОТОК "   И " АЕЦ БЕЛЕНЕ " БЕЗПОКОЯТ Съединени американски щати
Съединените щати са загрижени за „ увеличаващата се централизация на съветски енергийни източници “ по отношение на АЕЦ „ Турски поток “ и АЕЦ „ Белене “ в България, оповестява Haber7. Турските консуматори реагираха на тази угриженост доста прочувствено, съветвайки Америка да не се тревожи за това, което се намира на разстояние 15 хиляди километра от нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР