Редакционният екип на Actualno.com представя вечерния информационен бюлетин, посветен на

...
Редакционният екип на Actualno.com представя вечерния информационен бюлетин, посветен на
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 4 август

Редакционният екип на Actualno.com показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на новинарските акценти, от днешния 4 август, вторник.
Протестите: Ден 27 - Протестиращите блокираха Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево в двете направления (ВИДЕО)
Протестиращите блокираха Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". На място е и адв. Николай Хаджигенов от " Отровното трио ". Блокирано е придвижването по автомагистрала " Марица ", а върху пътните платна се разпънати палатки.
Борисов: Нито ще затваряме бизнес, нито ще затваряме хора, лечебните заведения могат да устоят
На този стадий изключително състояние не се постанова. Около това мнение се сплотиха министър председателят Бойко Борисов, здравният министър проф. Костадин Ангелов и основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев на среща сред тримата.
Организация на обединените нации: Пандемията води до " злополука за поколенията "
Генералният секретар на Организацията на обединените народи Антониу Гутериш предизвести във вторник за " злополука за генерации " след най-голямото спиране на образованието в историята заради пандемията от ковид.
Кои са лицата на митинга и какви са посланията им? (СНИМКИ)
Всеки ден излизаме с фотографи да заснемем действителността, с цел да изкореним неуместната, лъжовна и обидна агитация, че протестиращите са утайката на обществото, безделници, наркомани и пияници. На митингите се събират хора от всички общности, сфери и сектори - убедете се сами, написа Мишел Стойкова в обществената мрежа фейсбук.
Публиката се завръща на трибуните
По предписание на премиера Бойко Борисов министърът на младежта и спорта Красен Кралев и министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов организираха консултация, на която беше взето решение да се позволи достъпът на аудитория до спортни мероприятия, провеждащи се навън.
Здравният министър: Няма да има нови ограничаващи ограничения, обстановката в домовете за възрастни е овладяна
Към сегашния миг ограниченията, които са в България, са безусловно задоволителни, те са така наречен " меки ограничения ". Няма потребност от тяхното разширение или въвеждането на нови спомагателни ограничения за ограничение на разпространяването на ковид в България.
Откриха 4 тона пестициди край с. Койнаре, инспекциите в страната не престават (ВИДЕО)
Четири тона пестициди са открити край село Койнаре в резервоари в халета на бивше летище. Оставени са там още през 90-те години. Това изясни екоминистърът Емил Димитров, който беше на място, дружно със зам.-главния прокурор Десислава Пиронева. Двамата инспектират почналата инспекция по предписание на ВАП.
Скандал в ефир: Подкрепила Сачева майка нападна " Системата ни убива "
Владислава Цолова съобщи, че митингите, в които взе участие и „ Системата ни убива “ могат да доведат до оставката на държавното управление, което ще докара до редица проблеми за хората с увреждания и до закъснение в приемането на значими закони, които се чакат от дълго време.
Какво не знаем за маските и по какъв начин да ги използваме
Маските са медицински и респираторни. Медицинските са трислойни – първият всмуква влагат, вторият е антибактериален, а третият отблъсква водните пари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР