Редакционният екип на Actualno.com представя вечерния информационен бюлетин, посветен на

...
Редакционният екип на Actualno.com представя вечерния информационен бюлетин, посветен на
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 18 декември

Редакционният екип на Actualno.com показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важното от днешния 18 октомври, вторник.
НЕВЕРОЯТНА КРАЖБА НА ОБЩИНСКА ЗЕМЯ ЛИ `СГОТВИ " ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА (ВИДЕО)
Вече 9 месеца не се работи по подаден от госпожа Иванчева и госпожа Петрова сигнал против вложител в " Младост ". Това съобщи някогашният пиар на " Младост " Петър Кърджилов на нарочна конференция. Сигналът е против Димитър Логофетов, а подозрението е за документна машинация. Логофетов има план в " Младост " 3.
СИГНАЛ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА -ВЗЕМА ЕВРОПАРИ ЗА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ, А Гражданско отделение ОТЛАГА
Сдружение " Мрежа за начинания решения " внесе сигнал до омбудсмана Мая Манолова поради законодателни промени, които ощетяват жители и компании, показват от организацията. В сигнала се показва, че измененията направени в Изборния кодекс през декември отсрочват въвеждането на електронното отдалечено гласоподаване. С измененията се нарушава правото на Европейския съюз и Закона за ръководство на средствата от европейските структурни и капиталови фондове, означават от гражданското съдружие.
ЗАЩО ЦЕНЧО ЧОКОВ ДА съдебна експертиза ВРЪЩА В АРЕСТА - " НЕ съдебна експертиза ПРИДВИЖВА С БОЛНИЧНА НОСИЛКА, А Е УСТАНОВЕН В ПИТЕЙНО ЗАВЕДЕНИЕ "
" Лицето не се придвижва с болнична носилка, с която последният път се яви в правосъдно съвещание пред Апелативния профилиран углавен съд, а е открит в питейно заведение намиращо се в кв. " Драгалевци ", гр. София ". Това е основанието на Апелативната профилирана прокуратура да изиска някогашният кмет на село Галиче Ценко Чоков да бъде върнат в ареста. Според формалната информация Чоков е посетил въпросното заведение през вчерашния ден, 17 декември, откакто би трябвало да е под домакински арест.
ДЕПУТАТИТЕ съдебна експертиза ОТКАЗАХА ДА ГЛЕДАТ МЕРКИ ЗА ПО-НИСКИ ДАНЪЦИ ВЪРХУ СТАРИТЕ КОЛИ
Парламентарната комисия по районна политика, благоустройство и локално самоуправление отсрочи за последващо съвещание разглеждането на плана за изменение на Закона за локалните налози и такси, импортиран от ръководителя на комисията Искрен Веселинов (ВМРО) и група народни представители.
ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА С ПРИМЕРИ ЗА АБСУРДА НА СЛУЧАЯ
Сдружение " За Зелен Младост " желае Иван Гешев и Пламен Георгиев да подадат оставки – в случай че не го създадат, да бъдат отстранени по съответния ред. Причина за това са " лъжите " по адрес на Десислава Иванчева и Биляна Петрова. Това разгласи някогашният пиар на " Младост " и някогашен пиар на Българска академия на науките Петър Кърджилов.
ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА СИГУРНИ, ЧЕ СА ПОРЪЧАНИ, ПОКАЗАХА ДОКУМЕНТИ КАК съдебна експертиза КРАДАТ ИМОТИ
Само ние сме цивилен кметове, зад нас няма нито една партия - нито ГЕРБ, нито различен. Ние в действителност поведохме война против имотните измами и очевидно сме настъпили ползи за милиони. Не бих могла да кажа кои – 7-8 парцела за обща стойност 15 млн. лв. открихме откраднати от страната. Това съобщи някогашната зам.-кметица на " Младост " Биляна Петрова, която сподели и заповед за връщане на земя и по какъв начин тя е била преправена, с цел да не е общинска. Искахме да заведем дело, само че бяхме задържани, добави тя.
ИЗТОЧНИК ОТ БЕЛИЯ ДОМ: ТРЪМП НЕ Е ОБЕЩАВАЛ НА ЕРДОГАН ЕКСТРАДИЦИЯ НА ГЮЛЕН
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не е обещавал по време на срещата си с турския си сътрудник Реджеп Таийп Ердоган на форума на Г-20 в Аржентина преди две седмици, че ще екстрадира мюсюлманския просветител Фетулах Гюлен, съобщи чиновник на Белия дом, предава Reuters. „ При срещата си с президента Ердоган на Г-20, Тръмп не е обещавал да екстрадира Гюлен “, съобщи неназованият източник на английската организация.
ДАНС Е ТРЪГНАЛА Пожарна охрана ПЕТИТЕ НА ИВАНЧЕВ МЕСЕЦИ ПРЕДИ СКАНДАЛА ЗА КОРУПЦИЯ
Прокуратурата и ДАНС са търсили корупционни практики в общината в столичния регион " Младост " месеци преди някой да се оплаче, че му е желан рушвет. Това стана ясно по време на делото против някогашния кмет на региона Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова, написа в. Сега.
Българска социалистическа партия: ВЛАСТТА СМАЧКВА ВСЕКИ, КОЙТО КАЗВА ИСТИНАТА, НЯМАМЕ ДОВЕРИЕ НА КЕВР
Нямаме грам доверие в КЕВР, призна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция. Тя назова КЕВР самостоятелна в кавички и упрекна, че 10-15 комисари, затворени на мрачно, вземат решение ориста на милиони. Независим орган ли е КЕВР, или имат зависимости от монополисти, попита Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР