Редакторският екип на поднася извиненията си към адвокат Мария Шаркова.

...
Редакторският екип на поднася извиненията си към адвокат Мария Шаркова.
Коментари Харесай

Actualno.com поднася извинения на адвокат Мария Шаркова

Редакторският екип на сервира извиненията си към юрист Мария Шаркова. В публикацията " Работодател принуждава чиновниците си да се имунизират против коронавирус- законно ли е? ", оповестена в нашия уебсайт на 23.08.2021 година, госпожа Шаркова е представена за мнение по въпроса, което в никакъв случай не е давала - по тази причина алармира самата тя в обществените мрежи.

Това дава отговор на истината - цитираните думи в текста не са нейни. Оказа се, че сме се допитали до различен човек, само че с неправилно записан телефонен номер с името на госпожа Шаркова. Това не е било изяснено по време на диалога и е неточност, с която не сме желали съзнателно да навредим на нейното име.

Въпреки това имаме ясното схващане, че такива извънредно съществени неточности не трябва да се позволяват. Публикуваната публикация е свалена от уеб страницата - сервира извиненията си още един път. 

Actualno.com не поддържа и постанова антиваксърски позиции, всеки четец може да се увери в това в коментарните ни рубрики, където излагаме своите отзиви, гледни точки и визии -,,, и така нататък Но Actualno.com дава естрада на всяко аргументирано мнение по всеки въпрос, стига да приказваме за логичен издигнати причини.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР