Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Кадър Нова твКоронавирусът в Китай е между

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКадър Нова твКоронавирусът в Китай е между
Коментари Харесай

Проф. Петров: Коронавирусът е бойно биологично оръжие, което ще вкара в рецесия целия свят до 6 месеца

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Кадър Нова тв

Коронавирусът в Китай е сред 200 и 500 пъти по-заразен от вируса на грипа. Тук 10 души заразяват 40, а 40 - 1600. 1600 души заразяват 5000. Тоест тука е извънредно ускопена заразността. Вторият аспект е смъртността, която при грипа е 1 на 1000, а при ковид публично е към 3%. Американските професори обаче пресмятат смъртността на 10-15%. 10% по отношение на 0,1% както е при грипа, значи, че смърността при ковид е 100 пъти по-голяма по отношение на тази при грипа. Третият аспект е латентния и инкубационния интервал. Латентен интервал е, в случай че аз съм хванал вируса в метрото, евентуално няма да съм инфектиран през два дни. Ще стана заразен, когато настъпи инкубационния интервал, който при ковид е дълъг - 7-10 дни. По време на инкубационния интервал аз няма да имам признаци, само че ще съм инфектиран за близките. Т.е. за този интервал аз мога без да знам да заразя десетки, даже стотици хора. Това е първият вирус, който е асимптоматичен и се назовава субклинична инфекциозност.

Това разяснява в ефира на Нова тв проф. Красимир Петров, учител по стопанска система.

Лечение досега няма. Дори излезе идващият отблъскващ миг - излязоха лаборатории с генетично разшифроване на кода на вируса и се оказа, че той е рекомбинация от ковид с вируса на СПИН. Те споделят, че това е разработка на бойно биологично оръжие, което може да стане единствено с генно инженерство с върховен пилотаж. Това, което е реалност и би трябвало да отчетем е, че здравната работа на Тайланд заяви, че към този момент имат оздравял случай с противогрипни лекарства  в композиция на препарати против СПИН, което е към този момент ужасяваща вест, уточни той. 

В момента имаме 400 милиона души в Китай, които са под цялостна карантина. Това значи, че там всички производства са спрели. Белият дерт е, че потреблението е спряло. Черният дерт е, че стопират заводите, а оттова стопира работата на останалите фабрики по света, които се зареждат от елементи, създавани в Китай. Тук да вземем за пример става тирада за автомобилостроенето по света, разяснява професорът.

Епидемията е тръгнала. Това значи срив на финансовите пазари за артикули, уточни той. И добрълни, че това значи, че още другия месец Китай влиза в криза, а целия останал свят ще влезе в криза до 6 месеца.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР