Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Кадър Нова твИскаме да мине вота на

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКадър Нова твИскаме да мине вота на
Коментари Харесай

Нинова: Първо трябва да се ремонтира стената на язовира, защото може да се скъса

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Кадър Нова тв

Искаме да мине вота на съмнение, тъй като работим за смяна на ръководството. ГЕРБ в този момент би трябвало да дава отговор за това, което са създали в ръководството. Нека да дойдат избори. Това разяснява в ефира на Нова тв водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

Вотът на съмнение не е единствено поради водата в Перник. Проблемът е народен с ръководството на водите. Вчера столичните общински съветници се събрали без никакви документи и решили да се трансферира вода от един язовир в различен. Утре сме поканили всички известни и авторитетни хидроинженери и енергийни експерти, които са строили тези всичките уреди преди време. Които знаят какъв е потенциала им, къде може да има връзки, къде има рискове, какво да се избегне. Тези всички хора ще бъдат на " Позитано ". В момента политиците би трябвало да стъпим на експертиза. Никакви такива политически заигравки, популистки неща не трябва. Искам на следващия ден да чуя хората, които в действителност схващат и тогава да се подхващат ограничения, разяснява Нинова.

Стената на язовир Бели Искър би трябвало да се укрепи преди да се вкара избавителния проект за Перник. Защото не се ли укрепи стената, тя може да се скъса. Те по тази причина обясниха, че прихванатата вода влее ли се в язовира незабавно тръбва да се отпусне по мрежата, точно поради това, че стената на язовира е компрометирана, разяснява Нинова.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР