Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Докато в Банско хората чакат тестове след

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgДокато в Банско хората чакат тестове след
Коментари Харесай

Бенатова: БЦЖ ваксината може да е причина коронавирусът да не се разпространява в България

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Докато в Банско хората чакат проби след прекарана карантина, българите гледат шоу по какъв начин определени публицисти ги тестват за вируса. Това разяснява Миролюба Бенатова и прави разбор на резултатите от тестванията на служителите на реда.

Ето какво написа тя:

Това, че тестванията на 1016 служители на реда демонстрират, че единствено няколко от тях са инфектирани или са минали болестта, може да значи две неща. Едното е, че болестта по-бавно се популяризира у нас и по този начин властта обосновава продължаващите строги ограничения.
Но въпреки всичко, извадката е с служители на реда, дребна част, от които работят навън. Повечето са в непосредствен контакт с жителите.
Вторият вероятен извод е, че макар потока от хора, с които се срещат тестваните служители на реда, щом по-големият брой от тях не е инфектиран, значи вирусът в България не се популяризира нападателно и не е толкоз рисков. Причината може да е в БЦЖ имунизацията. Това е догадка, която съществува и се разисква. Втората забележима разлика с останалите страни, е ниската дълготрайност на живота - с най-малко 10 години по-надолу от Италия и Испания.
Ако обществото се тества всеобщо, може да стане ясно, че има лимитирани " гнезда " на болестта, на които би трябвало да се обърне внимание. Учените към този момент споделят, че би трябвало да се научим да живеем с този вирус. Излизат информации и за наново заразяване, макар формираните антитела. Ясно е, че идващият стадий от рецесията е проект по какъв начин поетапно обществото да се върне към дейностите си. Междувременно в този момент ще гледаме по какъв начин определените публицисти ще се подложат на тест обществено, в името на шоуто в 8. А в Банско още чакат.



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права запазени
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР