Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твРазговорът, който предстои с ДПС

Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твРазговорът, който предстои с ДПС ...

Балабанов: От ДПС не търсим златен пръст, не търсим нов Волен СидеровРедактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Разговорът, който предстои с ДПС и ИТН в неделя, не са разговори за коалиция. Не са свързани с бъдещи коалиционни партньори. Не са свързани с предложения за постове. Не са свързани със златен пръст, не търсим следващия Волен Сидеров. Тук търсим разговори по демократичен начин в найцпредставителната сграда на България. До скоро тя бе с най-ниско реноме. Опитваме се да върнем доверието в парламента. Затова разговорите са публични там, където му е мястото.

Така Станислав Балабанов от ИТН отговори в ефира на 7/8 тв на един от зрителите, който заяви, че е гласувал за патията на Трифонов, но не е наясно защо тя иска да преговаря с ДПС.

Обществените нагласи са свързани с това България да има стабилен кабинет, за да може да се действа по отношение на това, което сториха ГЕРБ в последните 12 години. Това е целта. Виждате какви са депутатските места в този парламент, затова са необходими разговори по политики, разговори по програми. Затова ги правим тези срещи, да обедими идеите си, да кажем какво мислим да правим, обясни Балабанов. А от тях зависи дали ще подкрепят нашия кабинет, посочи той.

Тъй като сме демократи, водим разговори, за да запознаем и другите политически колеги в този парламент с нашите идеи. Това не е коалиция. Надяваме се да носим и да продължим да си носим отговорността, допълни той.

 

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg