Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНе най-важното е ще има

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНе най-важното е ще има
Коментари Харесай

Христо Панчугов: Ние се правим, че ковид няма, а политици тайно се ваксинират. Радев е сред тях

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Не най-важното е ще има ли зелени документи или не, а главния въпрос е за какво цяла година липсваше политически отговор на въпроса по какъв начин ще излезем от тази рецесия. Също по този начин видяхме политици, които се имунизират скрито. Президентът Румен Радев е един от тях. Това демонстрира две неща - или отвращение да се вземе политическа позиция и да бъдеш същински водач, или достъп до информация, какъвто ние останалите явно нямаме. Което и да е от двете, е нездравословно и за обществото и политиката.

Тома разяснява в ефира на Нова тв Христо Панчугов. 

Крайно време е към този момент всички - и обществото, и политиците, да се самоопределят по тази тематика. Но тук е и другият огромен въпрос - дали в последна сметка тези зелени документи ще значет нещо. Все повече стават случаите на подправяне на коронавирус документи. Все повече се чува, че това ще има стопански отблясъци за бизнеси, които не идват в България поради ниското равнище на имунизация, тъй като има данни за подправени документи, става въпрос за непознати бизнеси, които не желаят да се срешнат с наши представители поради тези неща, разяснява той.

Така че въпросът е ние, в случай че въведем у нас зеления документ, кой институция тъкмо ще го наложи. Кой ще следи процеса, кой ще глоби, кой ще се нагърби с отговорността за тази обстановка. И тук грънакът на нашите политици тежко поддава, разяснява той.

Проблемът у насс е, че се вършим, че не съществува тази драма с ковида. А ние имаме последствия, загуби за бизнеса, за образованието. И всичко това поради някой, който го е боязън да каже какво мисли по въпроса. Това за мен е безумно, добави той.

Политиците би трябвало да стартират да имат вяра, че могат да трансформират публичните настройки, а не да бъдат артикул на тези публични настройки, разяснява той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР