Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твРазговорът, който предстои с ДПС

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твРазговорът, който предстои с ДПС
Коментари Харесай

Балабанов: От ДПС не търсим златен пръст, не търсим нов Волен Сидеров

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Разговорът, който следва с Движение за права и свободи и Има Такъв Народ в неделя, не са диалози за коалиция. Не са свързани с бъдещи съдружни сътрудници. Не са свързани с оферти за постове. Не са свързани със златен пръст, не търсим идващия Волен Сидеров. Тук търсим диалози по либерален метод в найцпредставителната постройка на България. До скоро тя бе с най-ниско добро име. Опитваме се да върнем доверието в Народното събрание. Затова диалозите са обществени там, където му е мястото.

Така Станислав Балабанов от Има Такъв Народ отговори в ефира на 7/8 тв на един от феновете, който съобщи, че е дал своя вот за патията на Трифонов, само че не е наясно за какво тя желае да договаря с Движение за права и свободи.

Обществените настройки са свързани с това България да има постоянен кабинет, с цел да може да се работи във връзка с това, което сториха ГЕРБ в последните 12 години. Това е задачата. Виждате какви са депутатските места в този парламент, по тази причина са нужни диалози по политики, диалози по стратегии. Затова ги вършим тези срещи, да обедими концепциите си, да кажем какво мислим да вършим, изясни Балабанов. А от тях зависи дали ще поддържат нашия кабинет, уточни той.

Тъй като сме демократи, водим диалози, с цел да срещнем и другите политически сътрудници в този парламент с нашите хрумвания. Това не е коалиция. Надяваме се да носим и да продължим да си носим отговорността, добави той.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР