Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Политологът Слави Василев разказа по Нова тв как се

Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Политологът Слави Василев разказа по Нова тв как се ...

Политолог: Хората нямат доверие нито на преброители, нито на ваксини, нито на избори, нито на нищоРедактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Политологът Слави Василев разказа по Нова тв как се е преброил електронно:

"Преброихме се със семейството, без проблеми. Принципно смисълът на преброяването е държавата да фотографира населението си. И така в един идеален свят, би било чудесно да знаем кои сме ние. Тази информация не е само за държавата, тя е за всички нас. Но хората не винаги искат да дават информация колко и какви уреди имат вкъщи, което ще промени картината малко. Аз казах колко телевизора имам, ако искат да идват да ги вземат, не от статистиката, а някой друг злонамерен вероятно." - засмя се Василев.

"Скъсаното доверие между гражданин и държавата е нещо, което е факт и се вижда във всяка сфера на обществения живот. Хората нямат доверие нито на преброители, нито на ваксини, нито на избори, нито на нищо, причините за това са много, много дълбоки. За това призовавам всеки да каже колко печки и перални има, ще е добре за всички нас." - продължи с иронията гостът в "Пресечна точка" . 

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg