Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Хората са независими, когато изберат своите зависимости, написа Любен

Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Хората са независими, когато изберат своите зависимости, написа Любен ...

Джуджи: Независимостта е една химера, която трудно може да бъде постигнатаРедактор: Виолета Николаева

e-mail: 

"Хората са независими, когато изберат своите зависимости", написа Любен Дилов син днес в интернет, цитира го тв водещата Джуджи по Нова тв.

"В съвременния свят, в който живеем с интернет, социални мрежи, фалшиви новини  - това наистина е глобален свят, в който е невъзможно някой да бъде независим, и субектът и държава. Независимостта е една химера, която трудно може да бъде постигната. Но пък е хубаво да следваме идеали, това може да е част от тази независимост, която да постигнем.

Има една закачка: Толкова съм независим, че нищо не зависи от мен. В личен план мечтите на човек не могат да бъдат ограничени в рамки и можеш да бъдеш абсолютно независим. Днес честваме 100 години откак патриарха на българската литуратура го няма, а в онези години, благодарение на личности като него, се е случила независимостта на България, сега имаме нужда от точно такива хора."

Ние като малка държава настратегическо място няма ка да не бъдем зависими от великите сили. Дори големите държави са зависими една от друга, дори американците не са независими. България е била фактор в икономиката на света тогава. 

Преброяването представително ли е синя маска и бадж

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg