Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Нещо лошо си отива и нещо хубаво започва. Лошото

Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Нещо лошо си отива и нещо хубаво започва. Лошото ...

Росен Йорданов: Ако някой нарича това съдебна реформа, аз бих се изсмялРедактор: Виолета Николаева

e-mail: 

"Нещо лошо си отива и нещо хубаво започва. Лошото е 46-тото НС, а хубавото е новата учебна година. Иначе не ми се отваря устата да почна да коментирам нещо, което всички се изказват и нямат никаква представа за какво говорят. Моите уважения към всички, но те нямат идеа за какво говорят. Бил съм в сферата на сигурността, Бюрото по защита е по един ирлански проект, каза психилогът Росен Йорданов в предаването "Пресечна точка" по Нова тв. 

"Има плюсове и минуси. Но този дебат беше изключително политически и ако някой нарича това съдебна реформа, аз бих се изсмял. Напънала се планината и родила мишка. Нищо от тези грандомански изказвания не стана. Колко от тези хора са били на терен, колко експерта попитаха?! Четох цялата страница на ДБ, не открих нищо освен теоритични постулати. Те не почиват на живия живот. Къде беше почерпен международният опит? 90% от протестиращите не знаят какви са функциите на главния прокурор. Той не гледа дела, а може само да ги мести примерно...." - сподели мнение психологът. 

 

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg