Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Здравният икономист Аркади Шарков също коментира по Нова тв

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Здравният икономист Аркади Шарков също коментира по Нова тв
Коментари Харесай

Аркади Шарков: Великите сили предопределят нашата независимост

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Здравният икономист Аркади Шарков също разяснява по Нова тв до каква степен България е самостоятелна през днешния ден:   

" 6 септември - Съединението е огромният празник - противно на всички стремежи се съединяваме. Но самата самостоятелност е вследствие на национално съзнание, въпреки и по-късно претопено посредством великите сили. Но до каква степен сме самостоятелни, в случай че Великите сили предопределят нашата самостоятелност, това важи за нашите политици и за жителите. Глобалният свят измества картината. Все повече се обособяват световните страни против националните. Под една или друга форма се пробват да вкарат световен налог или световен вид, има промяна на поколенията - консервативни - милениъли - традиционалисти и влияещи се от световните трендове. 

Един район основна точка като нас, вследствие на продаващи националния интерес политици, е полузависим, полунезависим, само че едно възроптаване се прави от малко хора. Мнозинството от българите даже не са желали да ги занимават с априлското въстание, написа Захари Стоянов. "  
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР