Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Здравният икономист Аркади Шарков коментира преброяването по Нова тв:Още

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Здравният икономист Аркади Шарков коментира преброяването по Нова тв:Още
Коментари Харесай

Аркади Шарков: В началото преброяването блокира както много дигитални държавни системи в България

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Здравният икономист Аркади Шарков разяснява преброяването по Нова тв:

" Още не съм се преброил, първоначално пробвах, блокира системата, както с доста цифрови държавни системи в България се случва, само че чакам на вратата да почукат и да извърша своя цивилен дълг, а какъв брой спекулативно ще бъде изпълнен той, това е към този момент интерпретация на всеки, който ще бъде преброен.

Преброяването е откогато свят светува, в Древен Рим го е имало, страната е желала да види кой къде живее, от коя класа е, с цел да може след това да го полза с налози. Първото споменаване на броене в библията е когато Бог споделя, че би трябвало да има налог на глава на популацията. Така че, това са политики на страната. Имаме статистика в България, преброяването служи за потребни неща, в случай че информацията се обработи.

Но тази статистика остава в долап и политика за данни не се прави. Много хора смятат, че ги питат все едно какъв брой злато имат у дома. Доколко е хубаво, ние информация даваме непрекъснато - в обществени мрежи, единодушие за приемане на наши данини с маркетингови цели, а при преброяването е с политически цели. "  
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР