Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Политологът Слави Василев разказа по Нова тв как се

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Политологът Слави Василев разказа по Нова тв как се
Коментари Харесай

Политолог: Хората нямат доверие нито на преброители, нито на ваксини, нито на избори, нито на нищо

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Политологът Слави Василев описа по Нова тв по какъв начин се е преброил електронно:

" Преброихме се със фамилията, без проблеми. Принципно смисълът на преброяването е страната да фотографира популацията си. И по този начин в един съвършен свят, би било отлично да знаем кои сме ние. Тази информация не е единствено за страната, тя е за всички нас. Но хората не постоянно желаят да дават информация какъв брой и какви уреди имат у дома, което ще промени картината малко. Аз споделих какъв брой тв приемника имам, в случай че желаят да идват да ги вземат, не от статистиката, а някой различен злоумишлен евентуално. " - засмя се Василев.

" Скъсаното доверие сред жител и страната е нещо, което е реалност и се вижда във всяка сфера на публичния живот. Хората нямат доверие нито на преброители, нито на ваксини, нито на избори, нито на нищо, аргументите за това са доста, доста дълбоки. За това приканвам всеки да каже какъв брой печки и перални има, ще е добре за всички нас. " - продължи с иронията гостът в " Пресечна точка ". 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР