Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Думата независимост има смисъл и трябва да се борим

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Думата независимост има смисъл и трябва да се борим
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Заради евтината работна ръка, вместо инвеститори, в България дойдоха мошеници

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Думата самостоятелност има смисъл и би трябвало да се борим за нея, другояче няма смисъл да вършим каквото и да е. Хората са обезверени, те видяха, че от 10-тина години не се случват съществени неща, не идват съществени вложители. Стачка може да бъде вдигната, стига да мотивираш хората, да им кажеш - елате с нас и ние ще победим. " - изрази мнение Мика Зайкова от Има Такъв Народ по 7/8 тв. 

" Ние постоянно сме се борили за победа и синдикатите сега би трябвало да го вършат, само че против тях всичко е корупция - като си платиш и нещата стопират, по този начин не може. Така самостоятелност, по този начин истина не се пази. А тази корупция токсини цялото общество, просто го токсини. И ние в Има Такъв Народ си мислехме, че откакто не може извън, от вътрешната страна ще можем да разбием корупцията. Видяхме, че не е елементарно, че е мъчно и другите партии на митинга не пожелаха да се причислят. 

Трябваше да подкрепим най-бедните. В България приходите са ниски и пенсиите са ниски. В цяла Европа заместващият приход е сред 70 - 80%. В България е 35% от тия ниски заплати, тъй като нашите взеха решение, за разлика от китайците, да притеглят вложители с евтина работна ръка. Ние имахме доста добре готови експерти, към този момент не е по този начин, тъй като образованието ни е зле. От 5-то място в света сме на 88-мо от 165 страни. И експертите към този момент не са такива, каквито бяха.

С евтина работна ръка взеха решение да привикат вложители и пристигнаха мошеници. Да, американците за евтина работна ръка отидоха при китайците, само че китайците прибраха технологиите и в този момент могат да ги бият, само че нашите не го направиха, хора които могат да бъдат подкупни, за жълти стотинки се продадоха за удобен живот. А при Бойко Борисов корупцията влезе в подем. Но има хора, почтени, които желаят нещо да създадат за България. " - изля си душата депутатката. 
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР