Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВДоверихте ли се на Джоузеф Диксън, обърна се

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВДоверихте ли се на Джоузеф Диксън, обърна се
Коментари Харесай

Петър Ганев за Джоузеф Диксън: Ако не постъпят поне 5 милиона по сметката на Левски до дни, следващият сезон е под въпрос

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

Доверихте ли се на Джоузеф Диксън, обърна се водещата на утринния блок на БТВ към Петър Ганев, член на надзорния съвет на ПФК " Левски ":

" Темата не е толкоз с каква кола е пристигнал и какъв му е пръстенът, часовникът или дали приказва добре. През толкоз неща минаха последователите на Левски, те желаят да виждат действителни неща. Много притежатели се смениха. Той надали е виждал толкоз микрофони, обикновено е да е под напрежение. Не е въпрос за държанието му, а какво стои зад него. Говорим за документи. 

Обществеността към този момент се срещна с него и всеки гради свое мнение, тъй като доста последователи са обезпокоени. Най-вероятно през днешния ден ще приказваме какво следва. Той даде обещание 250 млн за нов стадион, а има съответни стъпки, които би трябвало да се случат сега. Има съответни финансови неща, които са значими. Трябва да има нова компания в България. Докато тези неща не се случат, не може да има договорка. Страна по договорката са Диксън и Сираков. Имаме поръчка, че е дал гаранции. Едното е гаранция, ангажимент, другото е, че би трябвало да покажеш самоучастие, не може да вземеш най-големия състезателен бранд с обещанието, че ще се влага, би трябвало да влезеш с избрани  финанси, да можеш да влезеш по естествен метод. Очевидно обещаните пари са привлечени средства от финансови институции за нов стадион, само че преди този момент би трябвало да се влезе с избрана сума. Дали той разполага с тази сума, ще стане ясно. Започва подготовката средващата седмица. За да пристигна Мъри Стоилов, с цел да скочи някой в плана, би трябвало да има ясна рамка. 

Трябва много бързо да влязат парите - в границите на дни. Ако идната седмица нямаме приходи, забавяме подготовката. Парите са 3 млн заплащания, които би трябвало да се създадат и милион и половина - два за рамка за сезона. Ако 5 милиона не влязат незабавно, идващият сезон е изгубен. Опасността от банкрут е поради забавени заплащания. Сделката не е гарантиана, към момента лакмусът е Мъри Стоилов. Веднъж стане ли, не може да бъде развалена договорката след това. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР