Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Нещо лошо си отива и нещо хубаво започва. Лошото

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Нещо лошо си отива и нещо хубаво започва. Лошото
Коментари Харесай

Росен Йорданов: Ако някой нарича това съдебна реформа, аз бих се изсмял

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Нещо неприятно си отива и нещо хубаво стартира. Лошото е 46-тото Народно събрание, а хубавото е новата образователна година. Иначе не ми се отваря устата да почна да разясня нещо, което всички се изричат и нямат никаква визия защо приказват. Моите почетения към всички, само че те нямат идеа защо приказват. Бил съм в областта на сигурността, Бюрото по отбрана е по един ирлански план, сподели психилогът Росен Йорданов в предаването " Пресечна точка " по Нова тв. 

" Има плюсове и минуси. Но този спор беше извънредно политически и в случай че някой назовава това правосъдна промяна, аз бих се изсмял. Напънала се планината и родила мишка. Нищо от тези грандомански изявления не стана. Колко от тези хора са били на терен, какъв брой специалиста попитаха?! Четох цялата страница на Демократична България, не открих нищо с изключение на теоритични постулати. Те не почиват на живия живот. Къде беше почерпен международният опит? 90% от протестиращите не знаят какви са функционалностите на основния прокурор. Той не гледа каузи, а може единствено да ги мести примерно.... " - показа мнение психологът. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР