Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]Автобус 409 на общинската фирма Градски транспорт“

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgАвтобус 409 на общинската фирма Градски транспорт“
Коментари Харесай

Общинският Градски транспорт във Варна изненада неприятно пътниците, автобус 409 вече ходи до Летището само от време на време

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

Автобус 409 на общинската компания „ Градски превоз “ към този момент не обслужва Летище Варна на всеки курс. За това алармира гражданка, която работи на аерогарата и се е видяла в знамение поради неналичието на информация за тази смяна.

От нейните думи излиза наяве, че пасажерите могат да разчитат, че рейсът ще ги заведе на летището 9:00-10:30 и 14:30-16:00 часа. Оттук насетне те са оставени на волята на водачите, които могат да ги оставят на разклона за летището да вървят пешком, само че могат и да откажат.

Промяната на придвижването на рейсовете по линия 409 не е оповестена на никое място. На уеб страницата на общинския транспортьор има следното известие: „ Считано от 01.07.2020 година линия 409 ще се обслужва на период от 20 минути. Курсовете за к.к. Златни пясъци през Журналист, за делник и празник. От Аксаково -06:00, 07:00, 08:00, 09:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00,15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00, 21:00. От Златни пясъци - 06:40, 07:40, 08:40, 09:40, 10:40, 11:40, 12:40, 13:40, 14:40, 15:40, 16:40, 17:40, 18:40, 19:40, 20:40, 21:40, 22:40. Всички останали курсове са от/до Аксаково от/до сп. " Журналист ".

За това, че рейсът няма да отива до летището не се загатва нищо.

Ето какво написа варненската Боряна Георгиева за казуса: " Звънях на няколко разнообразни телефона с цел да схвана повода за това. На никой от посочените телефонни номера не съумяха да ми кажат нищо повече от " Има издадена заповед! "

Не могат да отговорят на въпроси като " Кой е издал тази заповед? ", " Защо на никое място не е оповестена? ", " Докога ще е по този начин? "

Съобщиха ми, че всеки водач на рейс 409 може да ме остави пред разклона на летище Варна и в случай че имам шанс мога да го хвана от там в посока града. Да, само че не... След като се качих в рейс 409 от спирка ВАМО и помолих да ме остави на разклона на летище Варна, водача отхвърли. Цитирам: " Избери си къде да слезеш, спирка „ Елпром “ или в Аксаково. Бързам имам да пъдя разписание! "

На летище Варна работят доста хора, които не разполагат с персонален автомобил включително и аз. Мисля, че това не е редно. Разбирам, че поради covid - 19 е допустима такава мярка, само че каква е логиката?! Туристите могат и наемат коли от летището. Предварително уредени рейсове чакат на паркинга други идващи туристи. Такситата пред летище Варна не престават да возят туристи към града. Единствените пострадали сме ние, които работим на летище Варна и никой не ни споделя за какво. Да, можем да хванем такси, само че това значи, че би трябвало да похарчим повече от 20% от заплатата си с цел да вървим на работа. А към този момент сме изхарчили пари за карти за градския превоз “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР