Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]Ако има някой, който 20 години е

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgАко има някой, който 20 години е
Коментари Харесай

Миролюба Бенатова: Не Цветанов е снимал Борисов. Той знае кой е. И сам си го е избрал

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

Ако има някой, който 20 години е пазил гърба на Борисов, това е Цветанов. Какви са двамата дружно и по настрана, е тематика на различен диалог. Но това, че в този момент цялата (останала) партия, като пестник, повтаря безусловно недостоверната мантра, че Цветанов седи зад компромата, единствено демонстрира какъв брой глинени са краката на тази тоталитарно устроена организация. Това написа като коментра във Facebook Миролюба Бенатова.

Ето какво написа още тя:

" Г-н Цветанов, вие ги създадохте. И, не, ГЕРБ не е това, което в този момент е очевидно за вас, едвам от последната година. Страхът, посредствеността и интригантството, които описвате като аргументи за напускането ви, са главен мотор на ГЕРБ и вие добре го знаете. Но в този момент го усещате на гърба си.
И, не, нямам доверие Цветанов или който и да е съпартиец да е снимал в спалнята на премиера. Той знае кой е. И самичък си го е избрал. "

 Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!
Всичко за Вашата сватба


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост,
Всичко за Вашата сватба
а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg