Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Сръбският президент Александър Вучич заяви, че

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgСръбският президент Александър Вучич заяви, че
Коментари Харесай

Вучич в Москва: Ако Путин беше на власт през 1999, никой нямаше да ни бомбардира

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Сръбският президент Александър Вучич съобщи, че е извънредно удовлетворен от договарянията, които води през днешния ден в Москва и благодари персонално на Владимир Путин. „ Ние в Сърбия ценим Путин повече от всички други съветски ръководещи. Ако той беше на власт през 1999-а, никой нямаше да ни бомбардира “, разяснява Вучич на взаимна конференция с съветския си сътрудник.

От своя страна Владимир Путин изрично акцентира, че съветската позиция по въпроса за Косово не се е трансформирала. Той сподели също, че до седмици ще бъде подготвена сръбската част от трасето на газопровода „ Турски поток “. Руският президент увери, че съдействието в Сърбия ще продължи и във военната сфера.

Вучич показа задоволството си от полученото увещание, че Русия и „ Газпром “ са изразили подготвеност да доставят спомагателни количества газ за Сърбия когато и да е, без значение от изхода на договарянията им с Украйна.

„ Сърбия е на европейски път, само че няма да прекъснем връзката си Русия. Нещо повече, няма да позволим някой да ни се меси по този въпрос “, сподели още президентът на Сърбия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР