Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Спец съдът се показа не като

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgСпец съдът се показа не като
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Специализираният съд се превръща в съучастник в репресии

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Спец съдът се появи не като съд, а като асистент на прокуратурата и съизвършител в репресии, това разяснява във Facebook журналистът Иван Бакалов. Той слага и поредност от въпроси са активността на институцията напоследък.

Ето какво още написа Бакалов:

Бившият министър Нено Димов може да е кух и противоположен, само че няма никаква рационална причина да го държат в ареста. Мотивите на съда да го остави в ареста, тъй като " може да извърши ново закононарушение " са като анекдот. Досегашното му закононарушение беше, че е подписвал графици за разноските на язовирите, а какво ново може да извърши, като към този момент не е министър? Даже няма да го пуснат на пропуща в министерството.
Съпругата на Божков е в ареста единствено тъй като е брачна половинка на Божков. Самият арбитър от познавач съда изясни, че тя е най-близкия му човек, можела да укрие доказателства и по този начин да извърши закононарушение. Тоест - тя не е направила закононарушение, а можело да извърши. Да скрие някоя къща? Тя ли му ръководи бизнеса? Или това е просто принуда по съпружеска линия.
И на фона на това българската прокуратура се прави на хвани ми шапката за аферата с Барцелона. Само малко от нещата с тези компании да беше направил Нено Димов или брачната половинка на Божков, щяхме да чуем гръмовни обвинявания и подробни репортажи по малкия екран със схеми, графики, пояснения и изявленията. А в този момент всеки ден като сладкопойни чучулиги от екрана чуруликат харизани, харалани, колевци, каролевци и т. н. да замазват ситуацията с аферата в Барцелона.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР