Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Смятам за развенчая мита, който се

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgСмятам за развенчая мита, който се
Коментари Харесай

Иван Гешев: Не смятам да приемам сигнали от политици, да ги изпращат до компетентните прокуратури

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Смятам за развенчая мита, който се построява с политически цели, че основният прокурор е всесилен и разпорежда всичко. Това, че от нето зависи всичко не е правилно, съобщи Иван Гешев пред публицисти след срещата с президента Румен Радев, който през днешния ден подписа указа за назначението му.

Гешев съобщи също, че ще изясни на българските жители, а също и на политиците, каква тъкмо е ролята на основния прокурор и на останалите звена на прокуратурата. „ Няма да одобрявам сигнали на политици и да им послужвам за политическа реклама или като пощенска кутия. Ще ги съветвам, в случай че считат, че има осъществено закононарушение, да се извърнат към способената в съответния случай прокуратура “, сподели Иван Гешев.

„ Имаме проблеми, само че не считам да ги споделям “, разяснява той работата на прокуратурата. Той съобщи, че няма по какъв начин единствено тя да е отговорна за чувството за неналичието на правдивост в обществото ни. По персоналното мнение на Гешев, следствието би трябвало да бъде на доста по-високо равнище, както и други звена от правораздавателната ни система.

Назначеният, само че към момента не встъпил в служба нов основен прокурор сподели също, че битката с престъпността в България е на равнището на другите страни в Европа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР