Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Правителството на Обединеното кралство обвини Русия

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgПравителството на Обединеното кралство обвини Русия
Коментари Харесай

Business Insider: Не! Борис Джонсън не е включван на вентилатор, медии от Русия разпространяват дезинформация

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Правителството на Обединеното кралство упрекна Русия в разпространяването на " дезинформация ", откакто държавните медии на страната оповестиха, че министър председателят Борис Джонсън се лекува на вентилатор за ковид. Това заяви Business Insider.

Редица авторитетни медии също разпространиха подправената вест.

Линк към статията https://www.businessinsider.com/boris-johnson-hospital-persistent-coronavirus-symptoms-russia-ventilator-disinformation-covid-2020-4

Джонсън беше признат в болница в неделя, откакто изпита " трайни признаци " на ковид.

Говорителят му удостовери през днешния ден, че министър председателят е признат в болница " Сейнт Томас " в Лондон, откакто продължи да изпитва висока температура и кашлица 10 дни след първото проучване за позитивен за вируса. Той обаче разказа изявленията на съветските държавни медии, че е на вентилатор, като " дезинформация ".

Борис Джонсън е получил лекуване с О2, само че не и с вентилатор, акцентират от Business Insider.



Говорителят добави, че е " жизненоважно да се подсигурява, че притискаме фирмите за обществени медии за по-нататъшни дейности за прекъсване на разпространяването на дезинформация ".

Даунинг Стрийт също неведнъж отхвърляше да удостовери или отхвърли дали Джонсън има пневмония, само че настоя, че има „ комфортна нощ “ и е „ в положително въодушевление “.
" Премиерът беше признат в болница за проби нощес като защитна мярка ", сподели неговият представител.

" Проблемът е, че признаците му са останали непрекъснати. Премиерът е имал комфортна нощ в болничното заведение на Сейнт Томас и е в положително положение. Той остава в болница под наблюдаване ", разясни представителят на Борис Джонсън. 
 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|
  • Източник: petel.bg

    СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


    Промоции

    КОМЕНТАРИ
    НАПИШИ КОМЕНТАР