Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Медицинският съвет трябва се излъчи от

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgМедицинският съвет трябва се излъчи от
Коментари Харесай

Бившият здравен министър Мирослав Ненков: Страх ме е да кажа кой е яхнал здравната ни система

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Медицинският съвет би трябвало се излъчи от професионалните среди на лекарите. Той обаче се излъчи по концепция на министър-председателя. Не го разбирам доста този съвет. Това разяснява някогашният здравен министър доктор Мирослав Нанков в предаването „ Плюс – минус “ по Нова телевизия.

Той акцентира, че не желае да бъде свестен погрешно, по тази причина би дал безапелационна оценка чак откакто се види резултата от активността на Медицинския съвет. Според Ненков обаче не е нужно съветът да дава постоянни изказвания пред медиите. Това, което могат да кажат лекарите е толкоз профилирано, че хората няма да го схванат, разяснява някогашният министър.

Ненков изрази убеденост, че българската здравна система няма да колабира поради ковид. Той обаче беше песимистичен, че у нас ще се състои здравна промяна, която ще докара до реализиране на единодушие и по-голямо доверие сред лекари и пациенти. Според някогашния министър това е поради интереса на хора, които са „ яхнали “ здравната система у нас.

„ Страхувам се да кажа кои са те “, сподели още Ненков.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 MrBean (преди 3 секунди) Рейтинг: 25564 | Одобрение: 4714 И доста други неща сподели,та разбрахме че в случай че не ни пази дядо Боже спукана ни е работата. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВс
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР