Редактор: e-mail: Кадър БНТНека този, който каже, че господин Петър Илиев е

Редактор: e-mail: Кадър БНТНека този, който каже, че господин Петър Илиев е ...

Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който излезе и каже, че е плагиатствал с книгата си


Редактор: 

e-mail: 

Кадър БНТ

Нека този, който каже, че господин Петър Илиев е плагиатствал с книгата си, искам да застане с лицето си и да го каже, искам да застане пряко и да го каже, за да може да бъде осъден от господин Петър Илиев.

Това призова Тошко Йорданов пред медиите, цитиран от БНТ.

Много моля този, който твърди, че г-н Петър Илиев е плагиатствал, да излезе и да го каже, за да отиде господин Илиев съответно с този човек в съдебна зала. Това нещо, само да ви светна колеги, когато се издаде книга, която има трима пасажи, с които човекът, който се чувства ощетен, в рамките на шест месеца може да заведе иск, защото това е престъпление. Да не говорим за случая, че става дума за колеги, които са в един и същи юридически факултет. Книгата, с която намесват намекват някои хора в медиите не знам откъде, е излязла преди повече от 5 години, така че този, който се че увствал ощетен, сега може да го направи. Повтарям, да потвърди, да излезе с лицето си и да се срещнат в съдебна зала с г-н Петър Илиев, каза още Тошко Йорданов.

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg